Sport

Valentin Mihăilă, vești importante pentru viitorul său. Ce se întâmplă cu internaționalul român

Valentin Mihăilă a demarat negocierile. Continuă la Parma? Detalii de ultimă oră despre soarta mijlocașului lui AC Parma.
19.04.2024 | 11:10
Valentin Mihaila vesti importante pentru viitorul sau Ce se intampla cu internationalul roman
Valentin Mihăilă mai are 14 luni contract cu Parma. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Valentin Mihăilă trage tare să prindă lotul pentru Euro 2024 și extrema stângă e de bază la Parma. Dar va continua și din vară să joace pentru „cruciați”? Există indicii noi în acest sens.

Valentin Mihăilă, negocieri pentru prelungirea contractului cu Parma: „Conducerea i-a propus”

Presa din Italia anunță că mijlocașul în vârstă de 24 de ani are șanse mari să continue la Parma: „Au început oficial contactele pentru prelungirea colaborării cu Mihăilă. Extrema română, ce a bifat 27 de meciuri cu Parma în acest sezon, asezonate cu patru goluri și trei pase decisive (una în Cupa Italiei), își creează tot mai mult loc în formația de bază aleasă de antrenorul Fabio Pecchia și redevine decisiv după săptămâni întregi în care nu s-a putut ridicaa la înălțimea reputației sale”.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, jucătorul și-ar dori să facă un pas înainte, însă nu a luat încă o decizie: „în ultimele ore, conducerea clubului i-a propus jucătorului prelungirea înțelegerii, fără a mai aștepta până la finele sezonului. Mihăilă, împreună cu anturajul său, evaluează ceea ce are de făcut.

Valentin ar vrea să-și măsoare forțele în Serie A, după ce în două rânduri (o dată cu Parma, abia sosit din România, și cealaltă cu Atalanta) a dovedit că nu e la înălțimea primei ligi. Ba era prea tânăr o dată, apoi nepregătit.

ADVERTISEMENT

El își recapătă încrederea și continuitatea, se simte sigur că își poate spune cuvântul, chiar și pe altă scenă decât Serie B, și profită din plin de moment. Timpul ne va zice dacă are dreptate Valentin, ce, are pe masă oferta reînnoirii contractului cu Parma”, mai precizează agenția Forza Parma.

Valentin Mihăilă mai are 14 luni contract cu Parma: „Mă mulțumește total”

Parma e lider detașat în Serie A, iar Valentin Mihăilă va avea o nouă șansă să demonstreze că are valoare să joace în Serie A. În acest sezon a reușit patru goluri și trei pase decisive în 30 de meciuri.

ADVERTISEMENT

Jucătorul evaluat la 2 milioane de euro de Transfermarkt a fost lăudat și de antrenorul Fabio Pecchia: „Mihăilă se simte bine, l-am așteptat mult timp. Este pregătit fizic și a găsit acea liniște care îi lipsea. Când îl văd jucând, cum atacă profunzimea, cum descoperă calea spre gol, mă mulțumește total”.

Valentin Mihăilă a evoluat la Parma în 79 de partide în Serie A și Serie B. În total a reușit 13 goluri și 9 pase decisive. La Atalanta a acumulat în schimb doar 98 de minute în 7 meciuri.

ADVERTISEMENT

Dennis Man își prelungește și el contractul cu Parma

Dennis Man este într-o formă extraordinară la Parma, iar atacantul naționalei României este dorit de Borussia Dortmund. Jucătorul care își termină contractul pe 30 iunie 2025 a reușit în acest sezon 13 goluri și 6 pase decisive în 31 de meciuri.

Man s-a impus la Parma, e unul dintre cei mai importanți jucători, iar Parma a decis să îi prelungească și lui contractul: „În curând vor fi anunțate oficial și prelungirile înțelegerilor cu Adrian Benedyczak și Dennis Man”, au mai scris italienii.

ADVERTISEMENT