Life

Valentine’s Day 2023. Cele mai frumoase mesaje de Ziua Îndrăgostiților

Valentine's Day 2023, mesaje de iubire. Lista celor mai tari și frumoase urări și felicitări de Ziua Îndrăgostiților 2023
14.02.2023 | 06:00
Valentines Day 2023 Cele mai frumoase mesaje de Ziua Indragostitilor
Valentine's Day 2023, mesaje pentru persoana iubită. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Valentine’s Day 2023 este ocazia perfectă de a-i trimite persoanei iubite mesaje și urări emoționante. Sunt multe variante de urări din care poți alege în această zi specială, dedicată petrecerii timpului de calitate în doi. Iată câteva dintre cele mai frumoase mesaje, urări și felicitări pentru ziua de 14 februarie.

Mesaje de Valentine’s Day 2023. Ce îi poți scrie partenerului

Ziua Îndrăgostiților este una dintre cele mai îndrăgite sărbători din toată lumea. Pe 14 februarie, milioane de cupluri din toată lumea sărbătoresc iubirea în diverse moduri. Totodată, este o zi în care vrei să faci tot posibilul pentru a-ți surprinde plăcut jumătatea.

ADVERTISEMENT

Fie că preferi să stai acasă și să vizionezi un film, alături de persoana iubită, sau să vă delectați cu o cină romantică, sunt multe variante de a sărbători această zi specială. De altfel, mulți îndrăgostiți își fac diverse cadouri simbolice unul altuia și au multe variante de daruri la dispoziție.

În afară de faptul că ai ocazia să petreci o zi memorabilă cu jumătatea ta, Valentine’s Day este și un prilej de a-i face o urare cu totul specială. Dacă nu ai idei, atunci nu trebuie să-ți faci griji.

ADVERTISEMENT

Există numeroase mesaje de Valentine’s Day 2023 din care poți alege pentru a-ți exprima iubirea. Fie că preferi să-i faci o urare mai simplă sau mai complexă partenerului, trebuie să știi că există mesaje și felicitări pentru toate gusturile. Cu siguranță, gestul tău va fi apreciat și vei primi și tu, la rândul tău, o urare pe măsură.

Valentine’s Day 2023, mesaje și urări pentru iubită/soție

Consultă lista de mai jos și trimite-i cea mai frumoasă urare partenerei tale. Iubita sau soția sigur va fi profund impresionată dacă alegi să-ți exprimi sentimentele de iubire în acest fel.

ADVERTISEMENT
  • Te iubesc astăzi, mâine şi pentru totdeauna, te iubesc la infinit! Eşti lumina care-mi luminează fiecare zi, eşti persoana care-mi completează viaţa şi nu-mi pot imagina viaţa fără tine.
  • Dacă dragostea ar putea fi evitată doar închizând ochii, nu aș mai clipi niciodată, de frică să nu las să treacă vreo secundă fără să fiu îndrăgostit de tine!
  • De când te-am cunoscut viaţa mi s-a schimbat: ştiu cine sunt, ştiu ce vreau, știu pentru ce lupt, ştiu ce înseamnă fericirea dar mai presus de toate știu că TE IUBESC!
  • Există patru etape către fericire: 1. eu, 2. tu 3. inimile noastre 4. noi doi împreună!
  • Aseară am adormit cu zâmbetul pe buze, pentru că ştiam că te voi visa. Astăzi m-am trezit cu un zâmbet, pentru că nu ești doar un vis.
  • Pun un sărut în palma ta. Un sărut plin de bucurie, pasiune, dragoste. Acum du mâna la gură!
  • Dragostea mea pentru tine este atât de profundă, că nu poate fi măsurată de niciun metru. De Valentine’s Day, vreau să știi că te iubesc infinit și că fericirea mea vine din dragostea pe care o simt pentru tine.
  • Promit să te iubesc în toate formele, acum și întotdeauna. Promit să nu uit niciodată că aceasta este o iubire pe care o simți o dată-n viață. Te ador!
  • Sărută-mă şi vei vedea stelele. Iubeşte-mă şi ţi le voi da…
  • E greu să iubeşti şi va fi întotdeauna, dar adu-ţi aminte ca cineva te iubeste şi acela sunt EU.

Mesaje pentru iubit/soț de Valentine’s Day 2023. Cele mai frumoase urări pentru partener

Pe lista de mesaje și urări de Valentine’s Day 2023 există și numeroase variante din care pot alege și femeile pentru iubitul sau soțul lor. Iată câteva dintre cele mai frumoase mesaje pentru Ziua Îndrăgostiților. Alege-l pe cel care crezi că i-ar plăcea cel mai mult partenerului!

ADVERTISEMENT
  • Te iubesc fără să mă gândesc la niciun alt gând și mă simt norocoasă că pot să am parte de o dragoste atât de puternică. Acest sentiment de iubire înseamnă că pot să respir adânc și să mă bucur de viață. De Valentine’s Day, vreau să știi că ești cel mai important lucru pentru mine.
  • Iubitule, te iubesc mai sus de sus și mai departe de departe, te iubesc în toate formele posibile, în toate sensurile și sub toate stelele universului.
  • Tu mă faci să simt că sunt cea mai norocoasă femeie de pe pământ. Am mare noroc că am găsit dragostea ta și că împărtășim această legătură minunată!
  • Te iubesc pentru că trăiesc împlinirea mea totală. Te iubesc pentru că eşti totul meu. Te iubesc pentru viitorul meu, al nostru…
  • Te iubesc oriunde, oricând, oricum. Nu e nevoie să îţi mai scriu, să îţi mai spun. Îţi arăt asta prin fiecare gest, prin fiecare mişcare, prin fiecare atingere.
  • Îmi doresc să simţi fericirea și bucuria de a fi împreună de Valentine’s Day și în fiecare zi a vieţii noastre. Te iubesc și amândoi suntem norocoşi că ne-am găsit.

Felicitări de Valentine’s Day. Ce să-i transmiți persoanei iubite de Ziua Îndrăgostiților

  • Când te-am văzut prima oară, mi-ai încălzit inima. A doua oară mi-ai produs scântei, iar acum îmi faci inima să ardă!
  • Aş vrea să putem sărbători Ziua Îndrăgostiţilor mai des. Pentru că astfel te-aş vedea zâmbind mai mult şi aş avea motive să-ţi fac mai multe surprize!
  • Îţi ofer inima mea în această zi și îmi doresc ca tu să te bucuri de momentele preţioase împreună. Valentine’s Day este un prilej minunat pentru a-ţi arăta cât de mult înseamnă pentru mine și cât de mult te iubesc.
  • Poate pentru alții dragostea este durere și suferință, dar eu nu simt asta deloc. Dragostea ta mă face atât de fericită, cum nu bănuiam că voi fi vreodată… Lumea e un loc mai bun cu tine alături!
  • Tot ce-i frumos se iubește, tot ce se iubește e frumos. Ești atât de frumoasă pentru ca ești atât de iubită și îti promit că așa vei fi mereu!
  • Dragostea mea pentru tine este nesfârșită și adevărată. Tu mă faci să zâmbesc în fiecare zi și să simt că pot face orice. De Valentine’s Day, vreau să știi că tu ești focul meu din viața mea
  • Oricât de speciale ar fi cuvintele nici măcar nu pot să înceapă să-ţi spună despre toată dragostea pe care ţi-o port în suflet.

Alte urări și mesaje de Ziua Îndrăgostiților

Dacă niciunul dintre mesajele enumerate în rândurile de mai sus nu ți-a atras atenția în mod special, atunci verifică-le pe cele listate în continuare. Vei găsi, cu siguranță, urarea potrivită pentru jumătatea ta!

  • Te iubesc mai mult decât poate fi exprimat prin cuvinte. Eşti cea mai importantă persoană din viaţa mea și îmi doresc să petrec fiecare clipă alături de tine. Te voi iubi mereu și îţi voi fi alături în fiecare pas al vieții tale!
  • Eşti primul gând când mă trezesc dimineaţa, esti ultimul surâs înainte de culcare. Eşti tot ce am mai bun, tot ce simt mai frumos. Te iubesc, iubita mea!
  • Ceea ce-ţi scriu acum nu sunt cuvinte, sunt bucăţi de suflet şi minte, căci dragostea nu se scrie se simte. Te iubesc!
  • Numai în prezenţa ta pot răsufla din plin simţind că în sfârșit trăiesc, fără tine mă sufoc cu adevărat! Fără tine nu pot să trăiesc. Ești cel mai minunat om din lumea întreagă!
  • Tu îmi luminezi ziua cu sunetul vocii tale, tu mi-ai adus atât de multe zâmbete și dragoste. Ești totul pentru mine și am fost atât de binecuvântată când Dumnezeu te-a trimis aici pentru mine!
  • Într-o zi mă vei întreba ce e mai important pentru mine: tu sau viața? Eu voi spune că viaţa, iar tu te vei supăra, dar fără să-ţi dai seama ca pentru mine tu eşti viaţa.
ADVERTISEMENT