Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Valeriu Iftime i-a stabilit soarta lui Dan Alexa la FC Botoşani: “Am avut o discuţie decisivă!”

Valeriu Iftime a vorbit despre situația lui Dan Alexa, antrenor care rămâne la Botoșani deși și-a anunțat demisia.
27.10.2023 | 19:58
Valeriu Iftime ia stabilit soarta lui Dan Alexa la FC Botosani Am avut o discutie decisiva
Dan Alexa a avut o discuție cu Valeriu Iftime și rămâne la Botoșani. Foto: Sportpictures
ADVERTISEMENT

Dan Alexa rămâne la Botoșani, deși după meciul cu Sepsi OSK, scor 5-2, și-a dat demisia după ce și-a suspectat doi jucători că joacă la pariuri, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

Valeriu Iftime, despre Dan Alexa

Valeriu Iftime a vorbit despre situația lui Dan Alexa, spunând că și-a dorit mult ca acesta să rămână deoarece el crede că un antrenor poate avea succes doar dacă are un proiect pe termen lung.

ADVERTISEMENT

El spune că nu știe ce contract are Alexa, dar la echipa lui nu exista multe clauze deoarece nu sunt foarte importante pentru el. El spune că a ajuns la un acord cu Alexa.

Iftime spune că a vrut să rămână Alexa, deoarece are încredere în el și spune că, până în vară nu îl va da afară pe cel adus pentru a-l înlocui pe Marius Croitoru la echipa moldavă.

ADVERTISEMENT

Patronul de la FC Botoșani spune că și antrenorul este dornic să salveze echipa, pentru a avea un succes major în carieră. În același timp, spune că Alexa se ferește să iasă din hotel, pentru a nu se întâlni cu oamenii din Botoșani.

Vă dau cuvântul meu de onoare dacă știu contractul lui Dan Alexa, e făcut de președinte, e un contract clasic, la mine nu prea sunt clauze prea speciale, când pleci, de ce pleci, plătești, nu plătești.

ADVERTISEMENT

Eu când îmi iau un antrenor chiar vreau să fac ceva pe termen lung, știu că ai nevoie de timp, și eu, și el, mai ales antrenorii au nevoie de timp să poată construi ceva, ar fi fost culmea să îi pun condiții lui Dan când a venit la mine.

În niciun caz nu as vrea să plece acum, am lămurit situația după meciul de la Sepsi. Eu cred că Dan, eu vorbesc frumos în general de antrenorii mei, dar el e un tip special, i-am și spus că dacă ceva nu e in regulă, eu vreau să rămână, sper să rămână.

ADVERTISEMENT

Suntem tari dacă reușim să ieșim din zona asta, ai o șansă să construiești echipa asta, mai sunt încă niște meciuri, ne uităm foarte serios în iarnă ce mai trebuie să punem, luptăm până în ultima secundă, nu vreau să îl schimb până la vară.

Dacă el îmi spune la revedere, nu mai merge, nu am ce să fac. Nu mi-a zis așa, e vesel, doar că mi-a zis că îi este rușine să iasă din hotel“, a spus Valeriu Iftime, la FANATIK SUPERLIGA.

În fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, HORIA IVANOVICI ori Cristi Coste și invitații lor vă așteaptă la cea mai tare emisiune sportivă din România, FANATIK SUPERLIGA. Emisiunea este în reluare de la ora 17:00, pe Facebook și Youtube. Duminică va fi o ediție specială a emisiunii, după Petrolul – FCSB.

ADVERTISEMENT