Sport

Valeriu Iftime i-a decis soarta lui Dan Alexa. „Sunt alte lucruri care l-au deranjat”. Update

Dan Alexa rămâne la FC Botoșani după discuția cu Valeriu Iftime. Patronul moldovenilor a dat toate detaliile.
25.10.2023 | 13:32
Valeriu Iftime ia decis soarta lui Dan Alexa Sunt alte lucruri care lau deranjat Update
Dan Alexa vrea să-și dea demisia de la FC Botoșani. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
25-10-2023
10:37

Dan Alexa rămâne la Botoșani după discuția cu patronul Iftime

Dan Alexa rămâne în continuare antrenorul lui FC Botoșani, în speranța că va reuși să salveze echipa de la retrogradare. Tehnicianul a vrut să își dea demisia după 2-5 cu Sepsi, dar a rămas la echipă în urma unei discuții cu Valeriu Iftime. Următorul meci al moldovenilor e luni, 30 octombrie, de la 17:30, pe propriul teren, cu Universitatea Cluj.

„Nu pleacă. Am vorbit cu el să rămână la noi. Sunt alte lucruri care l-au deranjat și sper să se lămurească. Era decis, dar are alte supărări. Să vedem, ne mai uităm acum peste ce s-a întâmplat. Jucătorii nu răspund la ceea ce antrenează el, au fost și acele rezultate de 1-5, 2-5… 

După așa rezultate îți vine să te lași de meserie. Pentru mine nu e un subiect acesta. Dan Alexa e antrenorul meu și punct. Deocamdată, mă preocupă să câștig și eu un meci, apoi cred că totul va fi diferit. Totuși, am o echipă bună”, a declarat Valeriu Iftime, conform digisport.ro.

Antrenorul moldovenilor a fost enervat după înfrângerea suferită în duelul din deplasare cu Sepsi, scor 2-5, spunând că vina este doar a lui și că un tehnician este ținut în viață doar de rezultate.

Dan Alexa vrea să-și dea demisia de la FC Botoșani

Dan Alexa vrea să își dea demisia de la FC Botoșani după înfrângerea suferită în duelul din deplasare cu Sepsi, spunând că este vina lui pentru înfrângeri și că nu mai poate să continue la echipă:

ADVERTISEMENT

„Eșecul ăsta e al meu. N-are rost să mai spun că luăm goluri ușor și că nu marcăm, e vina mea. Mă gândesc să nu mai continui la echipă.

Am avut o relație extraordinară cu domnul Iftime, dar simt că ceva nu e bine, ceva nu îmi iese și cred că e mai bine să plec. O să am o discuție și cu dânsul”.

ADVERTISEMENT

„În situația asta nu se mai poate continua!”

„Am avut meciuri bune, am controlat meciuri, doar că pierdem, iar când pierdem principalul vinovat este antrenorul. O să am o discuție cu dânsul și doar mă știți că nu îmi place să țin de scaun. 

Îl apreciez enorm pe domnul Iftime, doar că în situația asta nu se mai poate continua. E foarte greu să ai o repriză foarte bună și alta execrabilă”, a continuat Dan Alexa.

ADVERTISEMENT

„Gheorghe și Aganovic au schimbat jocul, dar asta este, pe antrenor îl țin rezultatele, restul este doar vrăjeală. Cam astea sunt circumstanțele”, a mai spus Dan Alexa la finalul meciului.

Liviu Ciobotariu, antrenorul lui Sepsi, a comentat la finalul partidei decizia lui Dan Alexa, pe care îl sfătuiește să se mai gândească în privința demisiei: Sunt momente mai slabe în viața unei echipe și trebuie să fim puternici, trebuie să transmit jucătorilor că ești puternic și că se poate redresa situația.

ADVERTISEMENT

Eu l-aș sfătui pe Dan Alexa să se mai gândească, trebuie să fii puternic să o iei de la capăt. Calitatea jucătorilor mei a făcut diferența astăzi”.

ADVERTISEMENT