Fotbal intern

Valeriu Iftime știe ce trebuie să facă Gigi Becali cu Moruțan: „Îl plesnești și nu mai face!”

14.04.2020 | 10:18
Valeriu Iftime stie ce trebuie sa faca Gigi Becali cu Morutan Il plesnesti si nu mai face
ADVERTISEMENT

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, i-a transmis mai multe sfaturi lui Gigi Becali pentru a reuși să-l aducă pe drumul cel bun pe Olimpiu Moruțan, printre care și să-l pleznească pe tânărul mijlocaș.

Sfaturile lui Valeriu Iftime pentru Gigi Becali

Valeriu Iftime i-a dat mai multe sfaturi lui Gigi Becali și i-a explicat că trebuie să-l pleznească pe tânărul mijlocaș, pentru a nu mai face prea multe driblinguri:

ADVERTISEMENT

„Dacă din trei driblinguri îi ies două, îl plesneşti. E clar că nu mai face a doua oară. Şi nu mai încearcă. El este inventiv, trebuie să încerce, iar, dacă nu încearcă, nu îşi măsoară abilităţile”.

  • 20 de ani a împlinit Olimpiu Moruțan pe 25 aprilie

„Banii pe Moruțan mi i-a dat, dar există o clauză suplimentară!”

Valeriu Iftime a explicat clauzele suplimentare și banii pe care îi are de luat pe urma lui Olimpiu Moruțan, în afară de suma de transfer pe care a încasat-o.

ADVERTISEMENT

„E un subiect mai complicat aici. Banii pe Moruţan mi i-a dat, dar există o clauză suplimentară: dacă joacă 10 meciuri în Liga 1, plăteşte o sută de mii de euro, o altă sumă dacă joacă la echipa naţională a României, la fel si dacă joacă în cupele europene.

Când am făcut transferul am pus o sumă fixă şi o sumă variabilă în funcţie de performanţele pe care le va avea Olimpiu Moruţan.

ADVERTISEMENT

Cum el a jucat 10 meciuri în Liga 1 şi automat erau o sută de mii de euro de plată. Din acea sumă a plătit 15 mii de euro”, a mai spus patronul lui FC Botoșani pentru telekomsport.

Între timp, Gigi Becali a pus ochii pe Andrei Chindriș, tânărul fundaș central de la FC Botoșani, și a anunțat în exclusivitate pentru FANATIK suma de bani pe care i-o oferă lui Valeri Iftime și anume 550.000 de euro.

ADVERTISEMENT

„I-am dat acum lui Iftime 550.000 de euro pentru Chindriș”, a spus Gigi Becali.

  • 800.000 de euro este cota de piață a lui Olimpiu Moruțan, conform transfermarkt.com