Fotbal intern

Valeriu Iftime i-a stabilit prețul lui Andrei Chindriș: „Dacă îmi dă un milion, mâine îl dau”. Cât oferă Gigi Becali

09.04.2020 | 10:07
Valeriu Iftime ia stabilit pretul lui Andrei Chindris Daca imi da un milion maine il dau Cat ofera Gigi Becali
ADVERTISEMENT

Valeriu Iftime a recunoscut că a scăzut pretențiile financiare pentru transferul lui Andrei Chindriș, dorit de Gigi Becali la FCSB, dar nu îl va ceda pe fundașul naționalei de tineret pe mai puțin de 1.000.000 de euro.


UPDATE, 9 aprilie, ora 10:00/ Gigi Becali a declarat că oferă 400.000 de euro pentru transferul lui Andrei Chindriș.

ADVERTISEMENT

Știu că Iftime a scăzut de la 1.500.000 la 1.000.000 de euro, dar și eu i-am scăzut suma pe care i-o oferisem prima dată.

Deja i-am transmis că nu mai pot să îi dau 700.000 de euro, ci doar 400.000 de euro. Dacă este băiat deștept, acceptă. Dacă nu, atunci eu nu îi pot lua jucătorul cu forța și rămâne să mai discutăm”, a declarat Gigi Becali, conform Prosport.

ADVERTISEMENT

Andrei Chindriș, dorit de Gigi Becali la FCSB

Gigi Becali a declarat, în repetate rânduri, că Andrei Chindriș, fundașul celor de la FC Botoșani, este o variantă pentru centrul defensivei de la FCSB.

Inițial, Valeriu Iftime, patronul clubului din nordul Moldovei, i-a stabilit prețul lui Chindriș la aproximativ 1.500.000 de euro, însă, după criza provocată de pandemia de coronavirus, pretențiile financiare ale celor de la Botoșani au scăzut.

ADVERTISEMENT

Valeriu Iftime a recunoscut că ar fi dispus să îl cedeze pe Andrei Chindriș pe 1.000.000 de euro, însă în ultimele săptămâni nu a primit nicio ofertă concretă.

În ultimele trei săptămâni, nu am vorbit nimic despre Andrei, dacă pleacă undeva sau nu. Dacă îmi dă un milion astăzi, eu îl dau mâine, dar pe mai puțin nu-l dau. Eu am vrut un milion și jumătate pe el.

ADVERTISEMENT

Să spunem că nu mai e un milion și jumătate, dar el e jucător de un milion. Nu cade fotbalul atât de tare. Și nu cad transferurile mici, cad transferurile mari”, a declarat Valeriu Iftime la Antena 1.

Andrei Chindriș, titular în formația lui Mirel Rădoi de la „tineret”

Andrei Chindriș a devenit titular în centrul defensivei de la FC Botoșani la începutul sezonului, după ce Andrei Burcă a ajuns la CFR Cluj.

Stoperul de 21 de ani a reușit să impresioneze în formația lui Marius Croitoru, iar evoluțiile solide de la echipa de club l-au transformat în piesă de bază și pentru Mirel Rădoi, la echipa națională de tineret.

În toamnă, Andrei Chindriș a evoluat în toate cele cinci partide disputate de România U21 în preliminariile Campionatului European.

  • 27 de partide a bifat Andrei Chindriș la FC Botoșani în acest sezon
ADVERTISEMENT