Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Valorează Ermal Krasniqi 5 milioane de euro? „Credeți că-l vrea Lazio după o juma de gol și o ratare cu stângul?”. Comparația cu Florinel Coman. Video Exclusiv

Ermal Krasniqi s-a remarcat la CFR Cluj și se vorbește deja de un transfer. Volorează 5 milioane de euro? Cele mai bune răspunsuri, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.
25.02.2023 | 11:33
Valoreaza Ermal Krasniqi 5 milioane de euro Credeti cal vrea Lazio dupa o juma de gol si o ratare cu stangul Comparatia cu Florinel Coman Video Exclusiv
Horia Ivanovici îl vede pe Ermal Krasniqi ca fiind un jucător cu un plus în fața lui Florinel Coman. Sursă foto: Sportpictures.eu / Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Cu prestații bune în dubla cu Lazio, Ermal Krasniqi a devenit cel mai urmărit jucător al campioanei CFR Cluj. Fotbalistul din Kosovo i-a impresionat pe italieni, așa cum Cristi Balaj a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Dar este asta suficient pentru a se vorbi de un transfer de cinci milioane de euro?

Valorează Ermal Krasniqi 5 milioane de euro. Dănuț Lupu a dat verdictul la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Dănuț Lupu îndeamnă la răbdare în privința lui Krasniqi. Îi vede calitățile, dar este convins că este prea devreme pentru a se putea vorbi despre un transfer pe o sumă mare. Fostul dinamovist crede că mijlocașul lui CFR Cluj va trebui să își demonstreze calitățile pe parcursul unei perioade mai lungi de timp.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

“Hai să-l lăsăm să joace șase luni și după aia vorbim. Are niște calități. Dar dacă joci de două ori bine nu înseamnă că poți să spui ‘vreau 5 milioane pe tine’. E un jucător care are potențial, dar nu de cinci milioane cred eu acum. Îți dai seama dacă mai dădea și gol: 15 milioane de euro!”, a spus Dănuț Lupu la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Robert Niță a remarcat și el calitățile lui Ermal Krasniqi, dar influencerul FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI spune că este prea mult să vorbim deja despre un transfer la Lazio. Kosovarul va fi cu siguranță o afacere de top pentru CFR Cluj, dar nu se pune problema să aibă loc în acest moment la Lazio, mai spune Niță.

ADVERTISEMENT

Robert Niță, impresionat de calitățile lui Ermal Krasniqi: “Va fi una dintre cele mai bune afaceri din istoria CFR Cluj”. Dar nu îl vede de Lazio!

“E clar că va fi una dintre cele mai bune afaceri din istoria CFR Cluj. E un jucător care unu contra unu este foarte bun, care iese în evidență. Pentru mine e un pic straniu că toți jucătorii ăștia care ajung în România după ce nu au jucat mai pe nicăieri fac un meci, două și îi vrea toată spuma Europei.

Ăsta săracul a jucat toată viața lui la adversara CFR Cluj, nu l-a văzut nimeni. A dat jumătate de gol în România și o ratare cu stângul, îl vrea Lazio. Eu nu cred că îl vrea Lazio. Că, să fim serioși, nu e de Lazio. Lazio a dat șase milioane pe un tânăr 2004, 2005, născut în Spania, dar joacă titular”, a spus Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Discuția a fost întreruptă de Dănuț Lupu, care a pus o întrebare pentru toți cei prezenți la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Este Krasniqi mai bun decât era Florinel Coman în perioada în care avea o cotă foarte bună la FCSB. Robert Niță și Horia Ivanovici au avut păreri diferite.

Horia Ivanovici îl preferă pe Ermal Krasniqi în fața lui Florinel Coman. Robert Niță l-ar alege pe jucătorul de la FCSB în perioada lui cea mai bună

“L-aș alege pe Coman când valora peste 10 milioane de euro. Era și mai tânăr și juca la o echipă mai expusă decât CFR Cluj”, a fost opinia lui Robert Niță. Horia Ivanovici vede lucrurile altfel, însă: “Pentru mine e Krasniqi! Mi se pare un jucător care are ceva peste Coman”. Tot Lupu a încercat o concluzie: “Coman valora 10 milioane și acum valorează 5. Krasniqi valorează acum 5, stai să vedem peste un an, poate valorează două”. “Sau 20!”, a completat Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță, director tehnic la FRF, a remarcat și el calități promițătoare la Ermal Krasniqi la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Dar a ținut să sublinieze faptul că jucătorul din Kosovo nu a jucat până acum la un nivel ridicat. Tocmai din acest motiv nu a avut presiune din partea adversarilor.

“Dacă a vorbit Sarri despre el, înseamnă că a vorbit despre ce a vorbit în campionatul românesc. Este un jucător surprinzător pentru noi pentru că are forță și viteză. E bun cu piciorul drept și are un șut bun la poartă. Se văd imaturitatea și lipsa de experiență la nivelul ăsta. Vine și el dintr-un campionat care nu poate să îți dea siguranța execuțiilor. Acolo ai timp și spațiu să gândești, ești relaxat. Dar e o promisiune”, a spus Mihai Stoichiță la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Nu uitați că puteți urmări Fanatik SuperLiga în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30. Cea mai tare emisiune de sport din România este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial la contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT