Life

Vârsta la care te simți cu adevărat împlinit. Lidia Fecioru spune că atunci apare cu adevărat liniștea și mulțumirea

Vârsta la care te simți cu adevărat împlinit și liniștit și simți că ai realizat tot ce trebuia în viața. Lidia Fecioru a explicat totul.
20.09.2023 | 00:27
Varsta la care te simti cu adevarat implinit Lidia Fecioru spune ca atunci apare cu adevarat linistea si multumirea
Vârsta la care te simți cu adevărat împlinit și liniștit. Foto Antena 3
ADVERTISEMENT

Vârsta la care te simți cu adevărat împlinit. Conform Lidiei Fecioru, doar persoanele care ajung la această vârstă sunt cu adevărat mulțumite de ce au realizat în viață.

Vârsta la care te simți cu adevărat împlinit și liniștit

Lidia Fecioru spune că omul are trei vârste de aur. Cea de mijloc este aceea în care oamenii sunt cu adevărat împliniți și fericiți.

ADVERTISEMENT

Liniștea și mulțumirea sunt cele care caracterizează persoanele care au peste 50 de ani, până la 60. Persoanele care ajung aici au împlinite toate planurile vieții.

Cariera deja este un avansată, fiind oameni care au 20 de ani de carieră sau mai mult. Copiii lor deja sunt mari în încep să se pună singuri pe picioare.

ADVERTISEMENT

De asemenea, aceasta este perioada în care poți să te uiți înapoi la viața ta pentru că ai trăit destul și poți să fii mulțumit cu ce ai realizat!

„Etapa mulțumirii de sine este între 50 și 60 de ani. Când ajungi în această etapă ai deja perioada de 20 de ani de carieră, copii au în jur de 20 de ani, ai toate lucrurile așezate.

ADVERTISEMENT

Poate te-ai așezat și spiritual și atunci totul este organizat. Aceasta este perioada mulțumirii de sine. Ești liniștit și te uiți înapoi”, a spus Lidia Fecioru la emisiunea Adevăruri Ascunse de la Antena 3.

Care sunt celelalte vârste de aur

Prima vârstă de aur despre care a vorbit Lidia Fecioru în emisiune a fost cea între 28 și 30 de ani.

ADVERTISEMENT

Atunci apare dorința de schimbare pentru mulți oameni, și femei și bărbați. Doresc copii, doresc să se căsătorească și întemeiază familii.

„Între 28 și 30 este perioada când apare dorința de a avea un copil, căsătorie, carieră. Asta este prima vârstă de aur când începem să schimbam lucruri în viața noastră”, a spus ea.

Vârsta de 40 de ani este și ea deosebit de importantă. Conform bioenergoterapeutului Lidia Fecioru, aceasta reprezintă apogeul vieții.

Ultima vârstă de aur este între 70 și 75 de ani. Ea este perioada înțelepciunii absolute.

ADVERTISEMENT