Life

Lidia Fecioru dezvăluie ce să nu faci la prima întâlnire. Primele 30 de secunde pot fi decisive

Lidia Fecioru a vorbit despre ce să nu faci la prima întâlnire. Poate nu știai, dar s-ar părea că primele 30 de secunde pot fi decisive.
03.09.2023 | 16:50
Lidia Fecioru dezvaluie ce sa nu faci la prima intalnire Primele 30 de secunde pot fi decisive
Lidia Fecioru dezvăluie ce să nu faci la prima întâlnire. Sursă foto: captură YouTube, Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tu știi ce să nu faci la prima întâlnire? Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a prezentat câteva reguli esențiale. Totodată, ea a subliniat faptul că primele 30 de secunde sunt vitale pentru ca o persoană să își facă o impresie despre cealaltă.

Lidia Fecioru dezvăluie ce să nu faci la prima întâlnire.

Lidia Fecioru spune ce să nu faci la prima întâlnire și explică și de ce. Prima regulă este punctualitatea. În cazul în care vei întârzia chiar și zece minute, pentru persoana care te va aștepta poate fi o totală lipsă de respect.

ADVERTISEMENT

Contează și aspectul tău, dar și cel al mașinii. Lidia Fecioru spune că la prima întâlnire este recomandat să arăți cât se poate de bine. O pereche de pantofi, ori niște unghii nefăcute pot spune multe despre o persoană.

În ceea ce privește mașina, dacă mergi cu vehiculul personal la prima întâlnire, ai grijă să fie ordine în interior. În acest mod, persoana respectivă își va face o idee despre cât de ordonat ești sau nu.

ADVERTISEMENT

Ce altceva să nu faci la prima întâlnire? Surprizele pot fi neplăcute, chiar dacă ție îți plac. Este esențial să discuți din avans planurile. „Dacă vrei să faci prima întâlnire neobişnuită, atunci discutaţi în avans planul. Dacă ea vine pe tocuri şi el o duce la plimbare în parc nu va fi o experienţă plăcută”, a spus Lidia Fecioru, la Antena 3.

Un alt lucru pe care nu trebuie să îl faci la prima întâlnire, dar pe care mulți îl fac e legat de telefonul mobil. Poate nu știai, dar nu e politicos să stai cu telefonul pe masă, sau să vorbești cu altcineva pe durata întâlnirii.

ADVERTISEMENT

De ce nu e bine să ai telefonul pe masă

De asemenea, Lidia Fecioru spune că dacă este vorba despre un apel important, mai bine ne ridicăm de la masă și revenim după ce îl finalizăm. „Dacă eşti sunat în timpul unei întâlniri şi e necesar să răspunzi, îţi ceri scuze, te ridici, te duci şi vorbeşti în altă parte, apoi revii”, a completat bionergoterapeutul.

O altă regulă importantă e legată de masa la un restaurant. Poate nu știai, dar femeia trebuie să aleagă și totodată să comande prima. Pot apărea situații în care ea alege doar o băutură, în timp ce el își dorește să mănânce sau invers.

ADVERTISEMENT

Un alt lucru lucru de care trebuie să ții cont se vede în mai puțin de 30 de secunde. E legat de atitudinea pe care o persoană o are față de ospătari. Dacă se comportă superior, sau amabil, poate însemna multe.

Iar un alt sfat important pentru prima întâlnire din partea bionergoterapeutului ar putea fi decisiv. Este legat de condus. Dacă o persoană trece ”testul nervilor” în trafic, atunci vei știi lângă cine ești.

“Daca vrei să îl iei de bărbat, pune-l o oră în trafic”, este îndemnul Lidiei Fecioru. În ceea ce privește nota de plată, bionergoterapeutul spune că bărbatul trebuie să plătească, poate chiar și discret.

ADVERTISEMENT