Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Vasile Dîncu, omul zilei, în dialog cu Horia Ivanovici la Fanatik SuperLiga, vineri, 21 aprilie. Totul despre propunerea care a pus pe jar fotbalul românesc. Exclusiv

Fostul ministru al Apararii, Vasile Dîncu, într-o ediție de colectie Fanatik SuperLiga, vineri, 21 aprilie. Unde puteți vedea show-ul lui Horia Ivanovici
20.04.2023 | 22:30
Vasile Dincu omul zilei in dialog cu Horia Ivanovici la Fanatik SuperLiga vineri 21 aprilie Totul despre propunerea care a pus pe jar fotbalul romanesc Exclusiv
Horia Ivanovici pregătește vineri, 21 aprilie, o ediție de colecție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, invitat special fiind fostul ministru al Apărării, Vasile Dîncu. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI continuă recitalul și vineri, 21 aprilie, de la ora 10:30, în exclusivitate pe FANATIK.RO! Vasile Dîncu va fi invitat special în cadrul emisiunii și, după ora 12:00, va dialoga cu Horia Ivanovici și va explica motivele pentru care a depus, alături de alți doi parlamentari, amendamentul la Legea Sportului, unul care va ajuta CSA Steaua.

FANATIK SUPERLIGA, vineri, 21 aprilie, ora 10:30! Horia Ivanovici, în dialog cu Vasile Dîncu pe tema modificărilor la Legea Sportului

Așa cum v-ați obișnuit deja, FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 10:30, pe orice dispozitiv conectat la internet. Așa că e timpul ”Să facem show” cu cea mai tare emisiune de analiză sportivă din peisajul media românesc.

ADVERTISEMENT

Punctul de atracție al ediției FANATIK SUPERLIGA de vineri, 21 aprilie, este apariția în emisiune a fostului ministru al Apărării, Vasile Dîncu, inițiatorul unui proiect de modificare a Legii 69/2000 a educației fizice și sportului care prevede că și persoanele juridice de drept public pot căpăta statut de cluburi sportive profesioniste, lucru care nu le este permis în momentul de față.

Iniţiativa legislativă a provocat un adevărat tsunami în sportul românesc, fiind amplu dezbătută în spaţiul public, iar Horia Ivanovici va încerca, după ora 12:00, să deslușească motivele care au stat la baza acestui proiect despre care mulți au spus că este o ”dedicație” pentru ca CSA Steaua să poată promova în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

La FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici face avancronica etapei din weekend alături de invitații Bănel Nicoliță, Robert Niță și Alin Buzărin

Cel mai așteptat joc al etapei a 5-a din SuperLiga este fără doar și poate derby-ul Rapid – FCSB, care vine într-un moment în care cele două formații au stări de spirit total diferite. ”Roș-albaștrii” au dinamitat campionatul cu victoria împotriva Farului, în timp ce în Giulești se cere pentru prima dată demiterea lui Adrian Mutu. Presărat vor intra pe fir personaje semnificative din fotbalul românesc care vor condimenta discuțiile.

Pe lângă dezbaterile legate de jocul din Giulești, Horia Ivanovici și invitații Bănel Nicoliță, Robert Niță și jurnalistul Alin Buzărin vor analiza și celelalte două întâlniri din play-off, Sepsi – Universitatea Craiova și Farul – CFR Cluj, extrem de importante în lupta la titlu și pentru cupele europene.

ADVERTISEMENT

Și pentru că e vineri, nu va lipsi de la FANATIK SUPERLIGA rubrica specială „Superpariuri cu SuperGigi”, dedicată pariorilor. Gigi Stancu, coordonatorul Super Social de la SUPERBET, vine la emisiunea lui Horia Ivanovici și explică în amănunt aplicația Super Social de la SUPERBET, unde puteți găsi cele mai tari cote și cele mai bune ponturi. ”SuperGigi” prezintă, totodată, la FANATIK SUPERLIGA, cele mai interesante pariuri și predicții din platforma pe care sunt peste 800.000 de utilizatori.

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din mass-media în România, are parteneri de top. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor, totodată, și al SuperLigii. Iar AQUA CARPATICA, sponsorul Premium al emisiunii, menține în formă atât telespectatorii, cât și… invitații lui Horia Ivanovici!

ADVERTISEMENT

Pașii pe care trebuie să-i urmați ca să vedeți FANATIK SUPERLIGA oricând vreți voi!

Nu uitați: puteți urmări FANATIK SUPERLIGA în fiecare săptămână de luni până vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare ”fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de Youtube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Horia Ivanovici vă invită ”Să facem show!” în zilele de luni, marți și vineri, în timp ce Ioana Cosma va face spectacol în fiecare miercuri și joi.

Pașii pe care trebuie să-i urmați ca să puteți vedea FANATIK SUPERLIGA

  1. Deschideți youtube (pe telefon, pe televizor, pe tabletă etc);
  2. Căutați (scrieți în bara de căutare) „fanatik.ro”;
  3. Dați click pe sigla „fanatik.ro”;
  4. Pentru notificare când postăm noutăți, dați click pe clopoțel

Unde puteți urmări FANATIK SUPERLIGA

Așadar, în fiecare săptămână luni, marți și vineri cu Horia Ivanovici, dar și miercuri și joi în compania Ioanei Cosma, pe toate canalele mass-media marca FANATIK – site, facebook, youtube, Tik Tok – puteți savura analiza etapei, dar nu numai!

ADVERTISEMENT