Fotbal international

Vasile Miriuță mătură pe jos cu Bogdan Argeș Vintilă: “E ca și cum am eu un labrador frumos și cuminte, Lucky îl cheamă… “

17.09.2020 | 23:07
Vasile Miriuta matura pe jos cu Bogdan Arges Vintila E ca si cum am eu un labrador frumos si cuminte Lucky il cheama
Vasile Miriuță mătură pe jos cu Bogdan Argeș Vintilă: "E ca și cum am eu un labrador frumos și cuminte, Lucky îl cheamă… ". Sursa: sportpictures.ro
ADVERTISEMENT

Vasile Miriuță l-a ironizat pe Bogdan Argeș Vintilă pentru că, după ce a fost dat afară de la echipa mare a FCSB-ului, a fost de acord să se întoarcă și să stea pe bancă la meciul cu Topola.

Din cauza faptului că FCSB are aproape tot staff-ul în izolare din cauza infectării cu COVID-19, Gigi Becali l-a chemat pe Vintilă, antrenor la echipa a doua, să stea pe bancă alături de Pintilii în meciul din Europa League.

ADVERTISEMENT

În luna iulie, Gigi Becali l-a dat afară pe Bogdan Argeș Vintilă de la echipa mare, spunând atunci că antrenorul a pierdut vestiarul și este nevoie de o schimbare înainte de finala Cupei României cu Sepsi.

Vasile Miriuță mătură pe jos cu Bogdan Argeș Vintilă: “E ca și cum am eu un labrador frumos și cuminte, Lucky îl cheamă… “

Vasile Miriuță l-a criticat pe Bogdan Argeș Vintilă, reproșându-i faptul că a rămas în cadrul clubului după ce a fost dat afară:

ADVERTISEMENT

„E bun Vintilă? La ce e bun? E ca și cum am eu un labrador frumos și cuminte, Lucky îl cheamă… Hai să fim serioși. E bun, a demonstrat. Unde antrenează? La echipa a doua? Asta spun…”, a spus Miriuță la Look.

“Am zis că este nevoie de un șoc la echipă, iar Vintilă în față nu mi-a comentat nimic”

Gigi Becali a spus în luna iulie că a vrut să producă un șoc la echipă, mai ales că din ce în ce mai mulți jucători erau nemulțumiți de modul în care era condusă echipa:

ADVERTISEMENT

”Îmi pare rău de Vintilă. L-am simțit că este un antrenor cu suflet bun, dar într-un final a început să fie depășit de situație, iar echipa nu mai juca nimic. Vouă vă plăcea cum jucam?

Ce vreți să îi fac eu lui Vintilă? Și unii jucători începuseră să comenteze despre el, iar Vintilă știe bine la ce mă refer. Când Vintilă mi-a cerut să aprob unele decizii de ale lui, am făcut-o, deși poate că unora dintre jucători nu le-a convenit, dar am zis să merg pe mâna antrenorului

ADVERTISEMENT

Am zis că este nevoie de un șoc la echipă, iar Vintilă în față nu mi-a comentat nimic. Chiar mi-a lăsat impresia că este mulțumit că i-am oferit în continuare un loc de muncă la echipa a doua. Nu știu dacă este supărat, iar dacă este supărat, totuși este problema lui, nu a mea.

Eu i-am mulțumit pentru tot ce a făcut la echipă și am nevoie în continuare în club de un om ca el”, a spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT