Life

Vasile Muraru, devastat după moartea lui Mitică Popescu: “Nu mă așteptam să fie vestea asta”

Vasile Muraru este devastat după decesul lui Mitică Popescu. Actorul nu se aștepta să primească o asemenea veste tragică.
05.01.2023 | 23:17
Vasile Muraru devastat dupa moartea lui Mitica Popescu Nu ma asteptam sa fie vestea asta
Vasile Muraru a făcut declarații după moartea lui Mitică Popescu. Sursa foto: Facebook, captură YouTube/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vasile Muraru a vorbit despre Mitică Popescu și despre felul său de a fi. Actorul de comedie este devastat după moartea colegului său de breaslă și spera ca acesta să-și învingă problemele de sănătate.

Vasile Muraru, declarații după decesul lui Mitică Popescu

Renumitul comediant abia își mai găsește cuvintele după decesul lui Mitică Popescu și a mărturisit că nu se aștepta niciodată să primească vestea morții acestuia.

ADVERTISEMENT

Vasile Muraru a vorbit cu regretatul actor înainte ca acesta să se interneze la spital. În plus, știa de problemele de sănătate pe care le avea Mitică Popescu.

Directorul Teatrului de Revistă Constantin Tănase din Capitală are numai cuvinte de laudă la adresa actorului care a trecut în neființă pe 3 ianuarie 2023.

ADVERTISEMENT

Mitică Popescu aștepta cu nerăbdare să fie pe scenă, în fața publicului, după cum își amintește Vasile Muraru. Actorul l-a descris pe regretatul său coleg de breaslă ca fiind sociabil și deschis, dar și optimist, așa cum era înainte să fie internat la spital.

“Am aflat că este internat la Urgență, după la Elias, dar speram, căci, de atâtea ori, a trecut pe lângă el ( n.r. boala) și a mers mai departe. Speram ca și de data asta. Nu mă așteptam să fie vestea asta…

ADVERTISEMENT

Vorbisem cu el cu o lună înainte de internare. Ăsta era felul lui de a fi ( n.r. era optimist, atunci când s-a internat).

Un om optimist, cu o eleganță, un om deosebit, un om adevărat…”, a declarat Vasile Muraru la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Mitică Popescu nu s-a plâns niciodată de problemele sale de sănătate, după cum a mai ținut să precizeze Vasile Muraru, potrivit spynews.ro.

“Niciodată (n.r. nu s-a plâns de problemele de sănătate). Nu îi stăteau în caracter asemenea vorbe spuse.

El era genul de om care să muncească, să vorbească cu toată lumea, să socializeze, un om în adevăratul sens al cuvântului.

Dumnezeu să îl ierte și să îi înalțe sufletul…”, a adăugat Vasile Muraru.

Cauza decesului actorului Mitică Popescu

Mitică Popescu a murit în a treia zi din acest an, la vârsta de 86 de ani. Actorul era internat la Spitalul Elias din București. Inițial, acesta a fost internat la Spitalul Floreasca, la secția de Cardiologie, însă a fost transferat.

Decesul actorului a survenit din cauza unor “probleme cardiace, pe fondul multiplelor comorbidităţi”, după cum au precizat reprezentanții unității medicale la care a fost internat.

“A fost internat în Spitalul Elias în data de 27 decembrie, iar situaţia medicală s-a agravat în data de 30 decembrie.”, au mai transmis reprezentanții spitalului pentru news.ro.

Mitică Popescu va fi condus pe ultimul drum vineri, 6 ianuarie 2023. Marele actor va fi înmormântat la Cimitirul Bellu.

ADVERTISEMENT
Tags: