Life

Vasile Muraru păstrează vie amintirea lui Alexandru Arșinel. Gest uimitor la 2 luni de la moartea actorului

Vasile Muraru nu l-a dat uitării pe Alexandru Arșinel. Ce face renumitul comediant în memoria actorului decedat acum 2 luni.
21.11.2022 | 20:37
Vasile Muraru pastreaza vie amintirea lui Alexandru Arsinel Gest uimitor la 2 luni de la moartea actorului
Vasile Muraru nu l-a dat uitării pe Alexandru Arșinel. Ce face în memoria actorului decedat acum 2 luni. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Colegul de scenă al regretatului Nae Lăzărescu păstrează vie amintirea fostului director al Teatrului de Revistă Constantin Tănase. Gestul uimitor făcut la 2 luni de la moartea actorului plecat dintre noi la finalul lunii septembrie.

Vasile Muraru nu l-a dat uitării pe Alexandru Arșinel. Ce face în memoria actorului decedat acum 2 luni

Vasile Muraru s-a ocupat de aproape de înmormântarea lui Alexandru Arșinel, care nu i-a fost doar coleg, ci și un prieten foarte apropiat. Comediantul simte lipsa marelui actor de care își amintește cu zâmbetul pe buze.

ADVERTISEMENT

Artistul păstrează vie amintirea celui care a format un cuplu pe scenă cu Stela Popescu. În plus, actorul merge frecvent la cimitir pentru a aprinde lumânări în memoria amicului său, dar și la diferite lăcașuri de cult.

„Îmi este dor de Alexandru, normal. Cum să nu îți fie dor de el? Nici nu îmi vine să cred că nu mai este printre noi. M-am ocupat de înmormântare, m-am dus la pomana de 40 de zile, m-am dus unde m-am dus și tot nu cred că a murit.

ADVERTISEMENT

Alexandru Arșinel era pus mereu pe șotii, pe glume, nu putea să stea. A fost generația lor de oameni veseli, să facă tot felul de șotii, de glume. Am fost la Cimitirul Bellu, pentru că acolo a fost totul.

Dumnezeu să îl ierte! Noi ne ocupăm de sufletul lui. Am fost cu soția și pe la mănăstiri, unde i-am plătit slujbe. Este și normal ca toată lumea să aibă grijă de sufletul lui, Alexandru Arșinel a fost o valoare nu numai ca și artist. 

ADVERTISEMENT

El s-a luptat pentru tagma actoricească, pentru meseria asta și pentru calitatea actului artistic”, a dezvăluit Vasile Muraru pentru click.ro.

Vasile Muraru, muzeu în memoria marilor actori

Vasile Muraru și mulți alți colegi de breaslă vor să pună bazele unui muzeu în memoria marilor actori. Comediantul în vârstă de 66 de ani are grijă ca oamenii să nu-l dea uitării pe Alexandru Arșinel, dar și pe Stela Popescu și Cristina Stamate.

ADVERTISEMENT

Până acum a discutat cu nepoata regretatei Stela Popescu, care este dispusă să aducă rochii și alte obiecte care i-au aparținut artistei. Instituția va găzdui și foarte multe lucruri de la umoristul Nae Lăzărescu.

ADVERTISEMENT