Life

Firma de pompe funebre care s-a ocupat de înmormântarea lui Alexandru Arșinel își face reclamă pe seama actorului. Ce spune fiul regretatului artist

Compania care s-a ocupat de înmormântarea celebrului actor Alexandru Arșinel, postări glumețe. Cum a reacționat fiul actorului.
17.10.2022 | 23:13
Firma de pompe funebre care sa ocupat de inmormantarea lui Alexandru Arsinel isi face reclama pe seama actorului Ce spune fiul regretatului artist
Compania care s-a ocupat de înmormântarea lui Alexandru Arșinel, postări glumețe. Cum a reacționat fiul actorului. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Firma de pompe funebre care s-a ocupat de toate cele necesare pentru trecerea în neființă a renumitului artist își face reclamă pe seama actorului. Ce spune unul dintre copiii fostului director al Teatrului de Revistă Constantin Tănase.

Compania care s-a ocupat de înmormântarea lui Alexandru Arșinel, postări glumețe. Cum a reacționat fiul actorului

La scurt timp după înmormântarea lui Alexandru Arșinel, firma de pompe funebre care s-a ocupat de funeralii a început să-și facă reclamă pe seama actorului. Postările glumețe au curs pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Oamenii s-au împărțit în două tabere. Unele persoane au gustat mesajele, însă au fost și internauți care nu au privit cu ochi buni această promovare care a ajuns și la urechile unuia dintre băieții regretatului actor, Cristian.

Mai exact, fiul artistului, care a încetat din viață la vârsta de 83 de ani, a avut o reacție de-a dreptul surprinzătoare. Cu această ocazie a subliniat că face pregătirile pentru parastasul de 40 de zile.

ADVERTISEMENT

„Este un gest foarte frumos din partea lor. Nu știam această informație. Nu ne deranjează acest lucru chiar ne bucură că l-au apreciat.

În perioada următoare urmează să îi facem un parastas tatălui nostru. Nu ne dorim să mai facem nimic public. 

ADVERTISEMENT

Pentru că aceste lucruri sunt personale, de familie și pentru cei apropiați. Nimic mai mult”, a declarat fiul lui Alexandru Arșinel, pentru click.ro.

Cristian Arșinel, detalii despre suferința mamei sale

În altă ordine de idei, fiul lui Alexandru Arșinel a mărturisit că mama sa, Marinela, trece prin cele mai grele momente din viața sa. Femeia suferă după dispariția partenerului de viață și nu îi este deloc ușor nici cu problemele de sănătate pe care le are.

ADVERTISEMENT

Soția regretatului actor a căzut în cap în urmă cu ani buni, după ce tocul pantofului i s-a prins în treptele unei scări. De atunci este imobilizată în scaun cu rotile.

ADVERTISEMENT