Life

Vedeta care a renunțat la haine în emisiunea lui Cătălin Măruță: „M-ai enervat”. Ce a urmat

Raluca Podea a rămas fără haine în emisiunea lui Cătălin Măruță. Vedeta a fost nevoită să se dezbrace de fiecare obiect vestimentar pe care îl purta. Cum a ajuns în această situație?
28.07.2022 | 18:09
Vedeta care a renuntat la haine in emisiunea lui Catalin Maruta Mai enervat Ce a urmat
Raluca Podea a rămas fără haine în emisiunea lui Cătălin Măruță. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Raluca Podea a rămas în costum de baie în emisiunea lui Cătălin Măruță. Fosta iubită a lui Florin Pastramă a acceptat să participe la „cel mai fierbinte joc” al show-ului, după cum chiar moderatorul l-a numit, însă nu se aștepta să ajungă să se dezbrace.

Vedeta care a rămas fără haine în emisiunea lui Cătălin Măruță. De ce s-a enervat Raluca Podea?

Emisiunea pe care Cătălin Măruță o prezintă la Pro TV urmează să intre în vacanță de vară, astfel că edițiile din ultima săptămână au fost unele speciale.

ADVERTISEMENT

În cadrul show-ului a fost introdus un nou joc, unul „fierbinte”, după spusele moderatorului. Mai exact, diferite vedete se prezintă în emisiune la un test de cultură generală, însă nu ele răspund la întrebări, ci Magitot, un invitat permanent al producției de televiziune.

Dacă el nu deține informațiile corecte, celebritățile care au acceptat provocarea sunt nevoite să se dezbrace, pe rând, de fiecare articol vestimentar pe care îl poartă, rămânând în costum de baie.

ADVERTISEMENT

Până acum, în cadrul rubricii au apărut Armin Nicoară și proaspăta lui soție, Claudia, Otilia Bilionera, fosta concurentă Survivor România și Georgiana Lobonț, iar joi, 28 iulie 2022, a fost rândul Ralucăi Podea.

„Începe un alt joc, cel mai fierbinte joc. Magitot a promis că nu va face blat, vă răspunde cât se poate de serios și de corect, pentru că Raluca Podea, dacă nu primește răspunsurile corecte, va scăpa de haine și va rămâne în costum de baie”, a spus Cătălin Măruță la începutul momentului.

ADVERTISEMENT

Claudia Podea, către Magitot: „M-ai enervat”

Cu toate că a recunoscut că știe despre ce este rubrica și a venit pregătită, Claudia Podea nu se aștepta să ajungă să se dezbrace.

A încercat să se eschiveze la început, a renunțat mai întâi la cordonul de la pantalonii scurți pe care îi purta, apoi la câte un pantof, dar pe măsură ce jocul a înaintat, fosta iubită a lui Florin Pastramă a fost nevoită să se dezbrace de haine.

ADVERTISEMENT

„M-ai enervat”, i-a spus Raluca lui Magitot atunci când, într-un final, a rămas doar în costum de baie.

Vedeta s-a supărat că magicianul nu a răspuns corect unor întrebări de tipul, „Cine sunt cele trei veverițe de la Disney”, iar după ce a rămas fără haine a încercat să-și ascundă corpul dezgolit în spatele scaunului sau acoperindu-se cu o pernă.

ADVERTISEMENT