Life

Vedeta care i-a mai dat o șansă fostului iubit. În luna decembrie o luau pe drumuri separate: „Ar fi păcat”

O vedetă la noi și fostul iubit și-au mai dat o șansă după ce în luna decembrie dezvăluia că relația lor a ajuns la final.
30.01.2024 | 22:42
Vedeta care ia mai dat o sansa fostului iubit In luna decembrie o luau pe drumuri separate Ar fi pacat
O vedetă de la noi i-a mai dat o șansă fostului iubit. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Încurcate sunt căile iubirii. O confirmă un cuplu care după ce în decembrie a considerat că nu mai poate continua, acum a ajuns la împăcare. Vedeta este cea care a făcut public anunțul.

Vedeta care a anunțat că s-a împăcat cu fostul iubit

După despărțirea dureroasă prin care a trecut în luna decembrie, Ioana Grama zâmbește din nou. Vedeta trece printr-o perioadă prosperă, atât din punct de vedere profesional, dar și profesional.

ADVERTISEMENT

Pentru că a avut chef de vorbă, după chiar ea dezvăluit în mediul online, a oferit mai multe detalii despre ce se întâmplă în viața sa în acest moment. Este pregătită să dea drumul atelierului de haine, dar nu numai.

Căci zâmbetul de pe chipul influenceriței nu este datorat doar gândului că de pe 1 „doamnele croitorese” vin la muncă, ci și pentru că fostul iubit a revenit lângă ea și totul merge ca pe roate.

ADVERTISEMENT

„Am fost foarte tristă”

Ioana Grama a afirmat că a suferit prea mult în luna decembrie și ambii au considerat că nu trebuie să dea cu piciorul iubirii dintre ei. Pentru că, dacă separat nu le-a fost ușor, înseamnă că au o legătură puternică.

Așa că, vedeta nu se mai ascunde și le-a spus totul urmăritorilor săi. Ea a dezvăluit că este mai fericită ca niciodată și are speranțe mari pentru ceea ce urmează să se întâmple în familia sa.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte entuziasmată pentru tot ce se întâmplă în viața mea, atât din punct de vedere profesional, cât și din punct de vedere personal. Da, după cum bine ați observat, m-am împăcat cu Gabriel.

Am fost foarte tristă în decembrie, doar știți și voi. Dar luptăm pentru iubire, pentru că există și ar fi păcat de la Dumnezeu să nu luptăm”,  dezvăluit Ioana Grama pe Instagram despre împăcarea cu iubitul milionar.

ADVERTISEMENT

La finalul anului trecut, cu lacrimi în ochi, ea spunea: „A fost o relație care m-a maturizat din foarte multe puncte de vedere, din care am învățat extraordinar de multe lucruri și cel mai dureros din toată povestea asta că nu există un motiv 100% concret (…) E fix ca în poveștile alea cu ne iubim, dar nu putem fi împreună. E dureros”. 

ADVERTISEMENT