Life

Vedetă de la Chefi la cuțite, bătută: ”Este șocant!” Cine ar fi agresorii

09.08.2020 | 15:23
Vedeta de la Chefi la cutite batuta Este socant Cine ar fi agresorii
ADVERTISEMENT

O fostă concurentă a show-ului culinar „Chefi la Cuţite” a fost bătută cu bestialitate de un cuplu chiar lângă restaurantul pe care aceasta îl deține în Capitală. Amalia Bellantoni susține că totul a început din senin, fiind acuzată de cei doi că „se dă mare” după ce a apărut în emisiunea de la Antena 1.

Mai mult decât atât, celebra bucătăreasă a mărturisit că agresiunea a avut loc sâmbătă, 8 august. Atât ea, cât și soțul ei au fost loviți cu bestialitate, fosta concurentă ieșind din încăierare cu părul smuls, un deget de la mână rupt, dar și cu lovituri în zona capului.

ADVERTISEMENT

Vedeta susține că unul dintre cei doi agresori ar fi chiar polițist, acesta fiind probabil motivul pentru care oamenii legii nu s-au prezentat la Spitalul Floreasca pentru a-i lua declarație. Amalia Bellantoni urmează să depună plângere penală împotriva agresorilor.

Fostă concurentă Chefi la cuțite, agresată fizic de un cuplu. Un polițist, printre agresori

„Sunt șocată, speriată și traumatizată. Nu credeam că mi se poate întâmpla așa ceva. Când femeia a început să mă tragă de păr a sărit și soțul ei pe mine.

ADVERTISEMENT

Doamne, m-au dat cu capul de pământ! Apoi au început să sară și alții pe mine! Este șocant”, a declarat vedeta de la Antena 1, relatează wowbiz.ro.

Amalia Bellantoni a mers în cursul dimineții de duminică, 9 august, la Institutul de Medicină Legală unde și-a făcut examinarea medico-legală în vederea obținerii certificatului care să ateste loviturile încasate cu o zi în urmă din partea celor doi agresori.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Antena 1, dispusă să-și facă dreptate

În plus, aceasta a declarat că are multiple plăgi în zona capului și nu poate să înțeleagă motivul pentru care oamenii legii nu au venit nici până la această oră să-i ia declarația, mai ales că a fost vorba de o agresiune. Fosta concurentă de la Antena 1 vrea să se facă dreptate și vinovații să plătească pentru cele petrecute.

„Am multiple plăgi în zona capului, părul lipsa și un deget de la mâna stânga, rupt. Am spus și polițiștilor cine sunt persoanele care m-au agresat.

ADVERTISEMENT

Cele 2 persoane m-au agresat fără nici un motiv, bărbatul afirmând chiar că este polițist. Poate chiar din acest motiv nu s-a prezentat poliția la spitalul Floreasca unde am fost internată de urgență.

Eu consider că poliția trebuia să vină, câtă vreme a fost vorba de o agresiune”, a completat Amalia Bellantoni, potrivit sursei citate anterior.

 

 

ADVERTISEMENT