Life

Vedeta de la Pro TV care s-a apucat de facultate la 37 de ani: ”Să iau 5 și asta e, dar n-ai cum”

Prezentatoarea de la Pro TV care studiază la 37 de ani. Este la a doua facultate și este foarte ambițioasă legat de note.
21.07.2023 | 11:40
Vedeta de la Pro TV care sa apucat de facultate la 37 de ani Sa iau 5 si asta e dar nai cum
Prezentatoarea de la Pro TV care studiază la 37 de ani. Este la a doua facultate și este foarte ambițioasă legat de note. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Pro TV care s-a apucat de facultate la 37 de ani. Inițial se gândea că nota 5 este bună de trecere, dar a realizat că nu are cum și a devenit o persoană care studiază enorm, chiar dacă deja este persoană publică.

Prezentatoarea de la Pro TV care studiază la 37 de ani. Este la a doua facultate și este foarte ambițioasă legat de note

Prezentatoarea de la Pro TV care studiază la 37 de ani este Iulia Pârlea. Frumoasa brunetă a cochetat cu moda și a terminat Facultatea de Drept, iar acum este la a doua facultate. Vedeta de la pupitrul știrilor meteo este foarte ambițioasă legat de note.

ADVERTISEMENT

Se pregătește să treacă în anul 2 și învață pe brânci, uneori chiar până în zori. Fosta iubită a lui Gabriel Torje a primit câteva note de 10 și studiază pentru a lua în continuare tot calificative mari pentru că nu se vede primind 5.

„Am luat vreo trei-patru note de 10. Sunt în primul an la Jurnalism şi am zis să trec anul şi să iau un 5 şi asta e, dar n-ai cum. Când intri în horă… şi mi-am dat seama că sunt ambiţioasă. Stăteam până la 4-5 dimineaţa, făceam referate, lucrări, învăţam.

ADVERTISEMENT

Îmi zic profesorii că mă ştiu de la televizor. Unora le convine, altora nu. Au impresia că dacă sunt la televizor le ştiu pe toate, tocmai de aceea am învăţat, că n-am vrut să mă fac de râs şi nu am vrut să spună că tu apari la televizor şi nu înveţi.

Eu profesez de 15 ani, dar învăţ chestii interesante. de exemplu semiotica (ştiinţa care studiază semnele), adică au fost lucruri pe care nu le ştiam”, a declarat Iulia Pârlea în emisiunea La Măruță, de la Pro TV, scrie cancan.ro.

ADVERTISEMENT
Iulia Pârlea, vedetă Pro TV
Iulia Pârlea, vedetă Pro TV. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Iulia Pârlea, de 15 ani pe sticlă

Iulia Pârlea este pe sticlă de 15 ani, la Pro TV fiind din 2022. Semnarea contractului cu postul din Pache Protopopescu s-a făcut după ce și-a dat demisia de la știrile sportive de la Digi24, pentru a-și urma fostul iubit în Spania.

După numai câteva luni vedeta și Gabriel Torje au pus punct relației amoroase, chiar dacă aveau planuri de căsătorie. De asemenea, prezentatoarea a mai lucrat la Smart FM, Aleph News, dar și Telekom Sport. Schimbarea de la sport la meteo a fost una dintre cele mai mari provocări.

ADVERTISEMENT

A avut mari emoții când s-a produc această modificare în cariera sa, dar a acceptat-o cu brațele deschise. Iulia Pârlea este conștientă că Florin Busuioc este foarte iubit de telespectatori și că nu îi va lua locul niciodată.

ADVERTISEMENT