Life

Vedetă TikTok, umilită! Cel mai bun prieten şi iubita lui făceau dragoste la etaj, iar el îşi mânca micul dejun la parter

Vedetă pe Tik Tik, Romulus Stoicescu, a trăit un moment halucinant, fiind prins într-un triunghi amoros.
25.01.2024 | 14:14
Vedeta TikTok umilita Cel mai bun prieten si iubita lui faceau dragoste la etaj iar el isi manca micul dejun la parter
Romulus Stoicescu, vedetă pe TikTok, prins într-un triunghi amoros umilitor / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Student în anul I la Facultatea de Drept, Romulus Stoicescu face furori pe Tik Tok. Acolo postează doar conţinut educativ, din domeniul juridic. Tânărul a reuşit rapid să strângă peste 1,5 milioane de aprecieri şi o comunitate de 100.000 de oameni care îi urmăresc postările. Chiar dacă profesional totul merge perfect, în plan personal, Remulus e dezastru.

Iubita lui Romulus Stoicescu făcea dragoste cu cel mai bun prieten, când el lua micul dejun!

Recent, Romulus şi fosta lui iubită au decis să plece într-o vacanţă în Italia. Nu singuri însă, căci aici a apărut mărul discordiei! Tik-toker-ul şi partenera sa au fost însoţiţi de un alt cuplu de prieteni.

ADVERTISEMENT

Mult prea apropiat, de fapt! Aşa se face că, deşi erau amici buni, prietenul lui Romulus şi-a băgat coada în relaţia acestuia, uitând astfel de orice amiciție sau de propria iubită, prezentă şi ea în Italia alături de ei.

Astfel, în timp ce Romulus a coborât la parterul hotelului, pentru micul dejun, fosta iubita şi aşa-zisul frate de cruce se iubeau cu patimă la etaj! În timp ce influencerul sorbea din cafeluţă şi-şi mânca croissantul liniştit, cei doi dădeau frâu liber sentimentelor. De aceasta întâmplare absolut halucinantă Romulus avea să afle abia o lună mai târziu, când lucrurile au devenit şi mai umilitoare pentru studentul de la Drept!

ADVERTISEMENT

Vedeta de pe Tik Tok, umilită în ultimul hal de fostul frate de cruce

La o lună după întoarcerea din vacanţa din Italia, Romulus a fost chemat urgent de către prietenul său! Motivul?! Acesta din urmă se despărţise de iubită şi avea nevoie de “consolare”. Fără să bănuiască ce îi făcea amicul pe la spate, Romulus s-a dus să-l linișteaacă!

Ajuns la scara aşa-zisului prieten, Romulus l-a găsit pe acesta plângând nevoie mare din cauza separării de iubita sa. Vai, ce bocete! Vai, ce suspine! Vai, câtă durere! Deşi o înşelase chiar cu iubita lui Romulus, prietenul părea îndurerat până la cer şi înapoi că se despărţise de iubită! Bomba abia acum vine însă! Sunteţi pregătiţi?!

ADVERTISEMENT

“Prietenul” şi fosta puneau la cale să scape de Romulus Stoicescu, sub ochii lui

Pe motiv că este îndurerat şi că doar o femeie l-ar putea înţelege pe deplin, prietenul lui Romulus i-a cerut acestuia să o aducă pe iubita lui să-l consoleze. Amical, bineînţeles! Fără să suspecteze că între prietenul său şi iubita sa ar fi ceva mai mult decât o amiciţie nevinovată, Romulus s-a conformat şi şi-a chemat iubita la locul faptei.

Fără pic de scrupule, femeia şi-a făcut imediat apariţia. Atunci prietenul vedetei Tik Tok a cerut să fie lăsat singur cu ea, pentru a se putea descărca în faţa unei femei. Din nou, fără ca Romulus Stoicescu să bănuiască nicio secundă că între cei doi e o aventură.

ADVERTISEMENT

Culmea culmilor, Romulus avea să afle, la o săptămână distanţă, că amicul şi fosta iubita puneau la cale un plan să-l scoată din peisaj. Întâi, prietenul i-a dat papucii propriei iubite. Apoi a chemat-o pe iubita lui Romulus, care îi era, de fapt, amantă, să facă un plan pentru a scăpa şi ea, la rândul ei, de relaţia cu Romulus!

”Am simțit cum totul se prăbușește”

După fix o săptămână de când şi-a dus iubita să îl consoleze pe prietenul său, Romulus şi-a primit… papucii! Deşi scenariul pare desprins dintr-un film prost, aceasta a fost realitatea! Chiar şi aşa, el a reuşit să se redreseze rapid după episodul halucinant, iar acum vrea să demareze mai multe campanii anti-drog. Și, desigur, să îşi termine cu bine studiile şi să se focuseze pe activitatea din online.

”E greu să descriu cum te simți când două persoane pe care le-ai pus pe un piedestal, cea de lângă tine și cel mai bun prieten, te trădează. Am simțit cum totul se prăbușește. Erau ei, cei doi piloni ai încrederii mele, și deodată nu mai erau. Durerea a fost aproape fizică, un nod constant în stomac, nopți nedormite. Era și o întrebare care mi-a bântuit fiecare gând: `Cum de nu am văzut asta venind`?

Am fost învăluit de o tristețe profundă, însă în acea suferință am găsit și speranța care m-a împins să merg mai departe. Cuvintele sunt prea mici să cuprindă întregul tumult de emoții, dar vă pot spune că mă văd acum nu ca o victimă, ci ca un supraviețuitor, mai înțelept și mai împăcat cu mine însumi”, a spus, pentru FANATIK, Romulus.

ADVERTISEMENT