Life

Reacția adorabilă a unui câine când stăpâna îi mărturisește dragostea sa sinceră. Filmarea cu un Bull Terrier a devenit virală pe TikTok

Ce comportament are un câine când i se spune că este frumos și iubit. Clipul cu un Staffordshire Bull Terrier a câștigat multe aprecieri pe TikTok.
15.01.2024 | 14:04
Reactia adorabila a unui caine cand stapana ii marturiseste dragostea sa sincera Filmarea cu un Bull Terrier a devenit virala pe TikTok
Ce comportament are un câine când i se spune că este frumos și iubit. Clipul cu un Staffordshire Bull Terrier a câștigat multe aprecieri pe TikTok. Sursa foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

Reacția adorabilă a unui câine când stăpâna îi mărturisește dragostea sa sinceră. Filmarea cu un Staffordshire Bull Terrier a devenit virală pe TikTok. Foarte multe persoane au lăsat comentarii și like-uri.

Ce comportament are un câine când i se spune că este frumos și iubit. Clipul cu un Staffordshire Bull Terrier a câștigat multe aprecieri pe TikTok

Ce comportament are un câine când i se spune că este frumos și iubit. Clipul cu un Staffordshire Bull Terrier a câștigat multe aprecieri pe TikTok. O tânără din Sydney, Australia, a devenit populară datorită acestui videoclip.

ADVERTISEMENT

Femeia pe numele său Sarah Lawther, care adoră animalele le-a arătat tuturor cum reacționează patrupedul său atunci când îi este declarată dragostea. Creatoarea de conținut a rămas surprinsă de câinele care îi este un prieten foarte bun.

„Inima mea s-a topit oficial. Honey are cel mai dulce suflet”, este descrierea care apare în dreptul clipului de pe TikTok. Câinele face parte din familia tinerei de foarte multă vreme și a fost prezent și la nunta acesteia.

ADVERTISEMENT

Tânăra se declară obsedată de compania animalului său de companie, dovadă că a fost crescut extrem de bine. Câinele are o atitudine care i-a impresionat pe mulți, dând din coadă atunci când stăpâna i se adresează direct.

Mai mult, se agită și începe să scâncească când tânăra își declară dragostea pentru el. Patrupedul este foarte încântat de sentimentele pe care le are stăpâna sa, semn că îi face plăcere că i se oferă iubire necondiționată.

ADVERTISEMENT

Videoclipul de pe TikTok a devenit imediat viral și a ajuns la inimile internauților din lumea întreagă. Clipul a fost apreciat inclusiv de români, care au rămas impresionați de comportamentul acestui câine pe nume Honey.

@sarahlawther

Heart officially melted ❤️ Honey has the sweetest soul ✨🐶 #cute #fyp #puppylove #staffylove

♬ original sound – Sarah Lawther

Sarah Lawther, dezvăluiri despre câinele sale

Sarah Lawther a dezvăluit într-un interviu pentru Fox News că și-a tratat mereu animalul de companie ca pe o persoană. Atât ea, cât și partenerul de viață l-au dresat astfel încât să fie receptiv și să răspundă la întrebările care i se adresează.

ADVERTISEMENT

„Este foarte reactivă, foarte receptivă. Este aproape ca și cum ar răspunde, ceea ce este o nebunie. Din momentul în care am luat-o eu și partenerul meu am fost pur și simplu obsedați”, a spus tânăra pentru sursa citată anterior.

În altă ordine de idei, creatoarea de conținut de pe TikTok a declarat că nu se aștepta ca filmarea cu Honey să devină virală și să adune atât de multe comentarii. Cu toate acestea se bucură că a ajuns la sufletele oamenilor.

ADVERTISEMENT
Tags: