Life

Vedeta Prima TV Alexandra Anastasescu, răsfățată de soț! Cel mai frumos cadou primit de la el: „E ca și copilul meu”

Alexandra Anastasescu, prezentatoarea Flash Monden de la Prima TV, a vorbit despre viața sentimentală și carieră, în exclusivitate pentru FANATIK.
10.03.2023 | 11:09
Vedeta Prima TV Alexandra Anastasescu rasfatata de sot Cel mai frumos cadou primit de la el E ca si copilul meu
Alexandra Anastasescu, prezentatoare la Prima TV, alături de soțul ei. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alexandra Anatasescu, prezentatoarea Flash Monden de la Prima TV a acordat un interviu în exclusivitate pentru FANATIK în care a vorbit despre viața ei amoroasă, dar și despre schimbarea care s-a produs în viața ei odată cu preluarea emisiunii despre vedete pe care până acum a prezentat-o Diana Bart.

Alexandra Anastasescu, despre carieră și viața personală: „Viața de soție e la fel de frumoasă ca până acum”

Frumoasa șatenă ne-a mai spus și care este unul din marile ei regrete: este vorba despre un vis pe care aceasta îl avea încă din copilărie, unul care a dispărut odată cu trecerea anilor, și anume… dansul!

ADVERTISEMENT

 

PRIMA TV a adus în viața ta schimbarea. De la știrile sportive ai trecut la cele mondene. Te atrage mai mult, ți se pare că te pune mai bine în evidență?

– Da, o schimbare foarte bună din punctul meu de vedere. Mulțumesc Prima TV pentru că mi-ai oferit șansa să fac parte din această familie frumoasă. Formatul emisiunii Flash Monden mă reprezintă, îmi dă voie să fiu eu, mult mai relaxată, lucru confirmat și de cei din jur. Plus că îmi plac oamenii care au ceva de spus. Prin intermediul emisiunii, am ocazia să cunosc cât mai mulți, pentru că avem câte un invitat în fiecare săptămână, în fiecare zi de joi.

ADVERTISEMENT

Cum era Alexandra acum 10 ani ?

– Acum 10 ani, Alexandra lucra deja în televiziune, prezenta știrile din sport la Realitatea TV și era cea mai fericită că visul cel mare i s-a îndeplinit.

Cum este viața de soție?

– Viața de soție este la fel de frumoasă ca și până acum, eu cu soțul meu fiind împreună de mulți ani. Acest statut a venit doar ca o confirmare a relației noastre.

ADVERTISEMENT

Cel mai frumos cadou primit de la soț, o pisică

Care a fost momentul în care te-ai gândit că soțul tău este iubirea vieții tale?

– Am simțit că soțul meu este alesul din momentul în care l-am văzut prima dată, iar cu trecerea timpului mi-a confirmat acest lucru prin grija și devotamentul pe care le are în privința relației noastre.

Care este cel mai impresionant cadou pe care l-ai primit?

– Cel mai frumos cadou pe care l-am primit este pisica mea, pe nume Sisi. O iubesc enorm, este ca și copilul meu.

ADVERTISEMENT

De unde pasiunea pentru fashion și pentru bijuterii?

– Pasiunea o am încă de la o vârstă fragedă, când mă îmbrăcam cu rochiile mamei mele, mă încălțam cu toți pantofii cu toc și, evident, îi purtam și toate bijuteriile, în special colierele și cerceii.

Ce îi lipsește vedetei cel mai mult: „Mă gândesc serios să reiau acest obicei”

Sunt diamantele prietenele tale sau preferi alte pietre prețioase?

– Îmi plac diamantele, ca oricărei femei de altfel, însă, având în vedere că îmi place culoarea verde, îmi place și smaraldul.

În ce destinație veți merge în această vară?

– Nu ne-am gândit încă la nici o destinație. De cele mai multe ori ne place să fim spontani, însă, cu siguranță, vom alege o destinație cu plajă și mult soare.

Soțul îți face des surprize? Dă-ne câteva exemple.

– Surprizele cele mai frumoase sunt cele fără o ocazie specială, iar la asta soțul meu se pricepe cel mai bine. Primesc des florile mele preferate, și anume trandafirii albi.

Care este momentul care îți lipsește cel mai mult din copilărie?

– Iubesc dansul și acest lucru cred că îmi lipsește cel mai mult. Când eram mică mergeam la cursuri de dans sau dansam prin casă, iar acest lucru mă făcea extrem de fericită. Mă gândesc serios să reiau acest obicei, care, cândva, îmi aducea atât de multă împlinire.

ADVERTISEMENT