Life

Vedeta România TV a devenit mamă, la 48 de ani! Prima imagine cu bebelușul

Una dintre cele mai cunoscute vedete TV de la noi a devenit mămică, la aproape 48 de ani! Prezentatoarea România TV este mai fericită ca niciodată.
11.10.2023 | 16:23
Vedeta Romania TV a devenit mama la 48 de ani Prima imagine cu bebelusul
O vedeta de la România Tv a devenit mamă la 48 de ani / Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cristina Șincai, ajunsă la 48 de ani a devenit mămică, zilele trecute. Ea a adus pe lume un copil perfect sănătos, eforturile ei de ani buni fiind încununate cu succes după fertilizarea făcută la o clinică privată.

Vedeta Tv Cristina Șincai a devenit mamă

Cristina Șincai, una dintre cele mai apreciate prezentatoare de la noi a devenit mămică. Vestea a fost dată chiar de clinica cu ajutorul căreia a reușit să rămână însărcinată, vedeta România Tv fiind în culmea fericirii. Trebuie precizat că jurnalista are aproape 48 de ani și a reușit să nască după ce, ani la rândul, s-a luptat cu infertilitatea.

ADVERTISEMENT

”După 4 ani de încercări și speranțe, cunoscuta prezentatoare TV, Cristina Șincai-Kiss, și-a împlinit visul de a deveni mamă, învingând toate obstacolele infertilității, cu ajutorul medicului specialist,  Andreas Vythoulkas”, se arată în comunicatul oficial al clinicii.

”Ghidat de grijă și experiență, dr. Andreas Vythoulkas, specialist în infertilitate, a creat un plan personalizat de tratament, deschizând astfel ușa către o lume de noi posibilități, la capătul căreia Cristina Șincai-Kiss își poate ține bebelușul în brațe.

ADVERTISEMENT

Iată că nicio provocare nu este prea mare atâta vreme cât pacienta are determinare și perseverență, iar medicul îi este alături la fiecare pas”, se mai arată în postarea de pe pagina de socializare a clinicii.

Cristina Sincai
Cristina Șincai a devenit mămică / Foto Facebook

Bucuria vedetei este cu atât mai mare cu cât, de ani buni, își dorea să devină mamă. Iar asta în ciuda faptului că, mai tot timpul, a fost preocupată de carieră, jurnalista fiind una dintre cele mai cunoscute figuri din lumea știrilor românești.

ADVERTISEMENT

Cine este Cristina Șincai

Născută pe 14 noiembrie 1975, în București, Cristina Șincai lucrează de mai bine de 12 ani la România TV. Asta după ce, din 2005 până în 2011 a lucrat pentru Realitatea Tv. Prezentatoarea emisiunii Newsline are o experiență serioasă în jurnalist, și specializări pe măsură.

Absolventă a Liceului Teoretic Al. I. Cuza din București, secția Limbi Străine, vedeta tv și-a dorit să fie jurnalistă. Așa că, natural, a mers la Facultatea de Jurnalism și s-a specializat în domeniul multimedia. A urmat o bursă – în 2001 – în Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT

Avea deja experiență de la Prima Tv și la un radio. De altfel, la începutul carierei, ea a demisionat de la radio pe motiv că începea campania electorală şi nu voia să lucreze în domeniul politic.

Acolo, Cristina Șincai a studiat secretele din spatele televiziunii și radioului și a învățat din practică de la cele mai mari instituții media din SUA. Întoarsă în România după experiența americană, Cristina a revenit în televiziune la Realitatea TV. Apoi, la același post, a devenit moderatorul emisiunii Deschide Lumea.

Între timp, jurnalista a transmis în direct cele mai importante evenimentele ale vremii, fie că vorbim de reuniuni NATO sau vizite ale oficialităților române la Casa Albă sau alte  summit-uri importante. În anul 2011, Cristina Șincai ajungea la România Tv, acolo unde prezintă Newsline.

ADVERTISEMENT