Life

Vedetele de la Survivor România, total schimbate de când sunt în junglă. Cum arată acum

03.02.2021 | 07:36
Vedetele de la Survivor Romania total schimbate de cand sunt in jungla Cum arata acum
Vedetele de la Survivor România, total schimbate de când sunt în junglă. Cum arată acum. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedetele de la Survivor Romania sunt complet schimbate de când au plecat în Republica Dominicană pentru filmările reality show-ului de la Kanal D, în special fetele, care apar pe micile ecrane fără strop de machiaj sau alte artificii. 

Telespectatorii au ocazia să le vadă pe Faimoase fără haine scumpe, coafuri de gale, filtre sau alte înfrumusețări, așa cum și-au obișnuit fanii de pe rețelele de socializare, ci absolut naturale. Modificările dintre Instagram și realitate sunt uriașe în cazul tuturor.

ADVERTISEMENT

Cele 6 vedete feminine de la Survivor România apar de câteva săptămâni încoace fără strop de machiaj, cu părul ciufulit, în treninguri, plouate sau arse de soare, dovadă că singura preocupare pe care o au acum este să lupte în traseu pentru probe.

Faimoasele de la Survivor România, diferite fără machiaj și produse cosmetice. Cum arată vedetele în realitate

Una dintre cele mai spectaculoase transformări este cea a cântăreței Mellina (34 de ani), care este complet schimbată în competiția sportivă din Republica Dominicană. Artista, pe numele real Mădălina Dumitru pare obosită, lipsa hranei și probele punându-și serios amprenta.

ADVERTISEMENT

Alexandra Stan (31 de ani) este și o altă persoană de când nu mai folosește produse cosmetice și de make-up. Îndrăgita solistă își ține părul strâns mai mereu, s-a bronzat foarte mult pe față și nu mai aduce aproape deloc cu diva sexy din mediul online.

De asemenea, actrița și antrenoarea de fitness Simona Hapciuc (31 de ani) arată diferit fără machiajul profesional pe care-l aplica întotdeauna pentru fotografiile de pe rețelele de socializare. Faimoasa s-a bronzat extrem de mult de când e în jungla dominicană.

ADVERTISEMENT

Majda (33 de ani), fosta vedetă din serialul „Trăsniții”, are o frumusețe aparte și nu pare complet schimbată fără strop de machiaj, însă podoaba ei capilară, de care era extrem de mândră, și-a cam pierdut strălucirea de când o spală direct cu apă de mare și stă numai în soare.

Nici Roxana Nemeș (31 de ani) nu are nevoie de prea multe artificii, artista apărând destul de des naturală. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” are o frumusețe specială și arată foarte bine în fața camerelor de luat vederi și fără tone de artificii.

ADVERTISEMENT

Totodată, Elena Marin (33 de ani), fosta vedetă Antena Stars și dansatoare a Andreei Bălan, demonstrează că are o piele naturală și fără imperfecțiuni, dovadă că nu are nevoie de farduri prea multe atunci când pozează pentru imaginea ei de pe Instagram.

Niciuna dintre vedetele de la Survivor România nu mai pare prințesa desprinsă din povești, ba dimpotrivă toate sunt schimbate la 180 de grade, arse de soare, epuizate din cauza probelor, dar și din cauza hranei insuficiente. Și cum siguranță, schimbările nu se vor opri, mai ales că filmările durează până în luna mai.

ADVERTISEMENT