Sport

Verdict dur după România U21 – Ucraina U21 0-1: “Nu vom avea niciun viitor! Dacă mai intra și Mudrik, era deranj”

România U21 a pierdut şi al doilea meci de la EURO U21 2023, după 0-1 cu Ucraina U21, iar jucătorii lui Emil Săndoi au primit un verdict dur.
24.06.2023 | 21:55
Verdict dur dupa Romania U21  Ucraina U21 01 Nu vom avea niciun viitor Daca mai intra si Mudrik era deranj
Jucătorii din naţionala U21 a României au fost criticaţi după înfrângerea cu Ucraina U21 (sursă foto: sportpictures.eu / foto montaj: fanatik.ro)
ADVERTISEMENT

Jucătorii României U21 visau să facă un turneu mare la EURO 2023, însă Spania U21 şi Ucraina U21 i-au adus cu picioarele pe pământ. După înfrângerea contra ucrainenilor, un fost internaţional român a dat verdictul în privinţa situaţiei de la selecţionata U21 a lui Emil Săndoi.

România U21, criticată după înfrângerea cu Ucraina U21: “Ăştia suntem”

Florin Cernat, fost jucător în prima ligă a Ucrainei şi fost internaţional român, a comentat jocul prestat de selecţionata U21 a României în înfrângerea cu Ucraina U21 şi a susţinut că tricolorii puteau să piardă la un scor mai mare dacă pe teren era prezent şi Mykhailo Mudrik. Jucătorul lui Chelsea a fost rezervă neutilizată în meciul din Ghencea, la fel ca în partida cu Croaţia U21.

ADVERTISEMENT

“Dacă mai intra și Mudrik, era deranj. Am înțeles că a avut o accidentare, bine că nu a intrat. Demisia se strigă pentru că nu sunt rezultate. Dar ăștia sunt și cu ăștia mergem mai departe.

Eu zic de ani de zile, dacă nu se investește de la copii, nu vom avea niciun viitor. Comparăm Șahtior și Dinamo cu vreo echipă din România? Șahtior a vândut cu 100 de milioane? Noi când vom vinde? Ăștia suntem”, a spus Florin Cernat la emisiunea “Fotbal Club” de la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Cotat la 50.000.000 de euro, Mykhailo Mudrik este mai scump decât întreg lotul României U21 la EURO U21 2023. În total, jucătorii convocaţi de Emil Săndoi pentru turneul final au o cotă de 25.200.000 de euro.

Aurel Ţicleanu le-a luat apărarea jucătorilor României U21: “Să nu uităm cu cine am jucat”

Aurel Ţicleanu, membru în Comisia Tehnică a FRF, a vorbit despre parcursul naţionalei de tineret a României la EURO 2023 şi le-a luat apărarea jucătorilor lui Emil Săndoi. Fostul internaţional a susţinut că adversarii întâlniţi în grupă au fost unii puternici, dar şi cu loturi omogene.

ADVERTISEMENT

“Vorbim de copii, încă. Ne așteptam la mai mult, într-adevăr. Dar, până la urmă, principalul obiectiv al naționalelor de tineret e să furnizeze jucători pentru echipa mare.

Jucătorii noștri vor mult din punct de vedere individual. Vor să se remarce. Au citit în ziare că vor veni scouteri, cluburi mari. Uite că lucrurile au stat la un alt nivel.

ADVERTISEMENT

Să nu uităm și cu cine am jucat. Spania, campioana mondială de la U17, U19. Acum iar am dat de o echipă cu omogenitate. A fost campioană la U20. Faptul că noi nu îi cunoaștem nu înseamnă că nu sunt buni”, a spus Aurel Ţicleanu la TVR 1.

ADVERTISEMENT
Tags: