Life

Veste de ultimă oră despre Ștefania Stănilă de la Survivor. Iubitul gimnastei face anunțul care schimbă totul

Ștefania Stănilă de la Survivor România trece prin momente dificile! Iubitul gimnastei face anunțul neplăcut despre vedetă.
22.02.2024 | 19:45
Veste de ultima ora despre Stefania Stanila de la Survivor Iubitul gimnastei face anuntul care schimba totul
Ștefania Stănilă de la Survivor trece prin momente cumplite. Foto: Instagram/ PRO TV/ Montaj foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

Momente cumplite pentru Ștefania Stănilă de la Survivor All Stars! Faimoasa nu e în cea mai roz situație. Iubitul gimnastei face primele declarații despre ce se întâmplă cu bruneta, în exclusivitate pentru FANATIK.

Ștefania Stănilă trece prin momente cumplite la Survivor

Un mesaj postat de Ștefania Stănilă, înregistrat în cazul în care va avea probleme la Survivor, a creat multă panică în România. Lucas privește cu îngrijorare starea în care se află iubita lui, una despre care nu se cunosc prea multe detalii, deocamdată.

ADVERTISEMENT

Cert este e că eforturile pe care concurenții le depun pentru a rămâne la Survivor își pun amprenta asupra stării lor fizice, dar și psihice. Iubitul vedetei, Lucas, are încredere, totodată, că Ștefy va depăși cu bine obstacolul pe care îl traversează chiar în aceste momente.

Pe contul de Instagram al Ștefaniei Stănilă a apărut un mesaj video în care vorbește chiar gimnasta despre chinul de la Survivor. Vedeta, așa cum spuneam mai sus, a înregistrat un filmuleț pe care nimeni nu voia să îl folosească, însă faptul că a fost publicat spune că sportiva nu e chiar bine în Dominicană.

ADVERTISEMENT

Contactat de FANATIK, Lucas a vorbit despre ce se întâmplă cu Ștefania Stănilă la Survivor. Flăcăul susține că nu este singura participantă din reality-show care e cu moralul la pământ. Și ceilalți membri ai echipei roșii sunt destul de năpăstuiți de soartă, mai ales după ce au tot pierdut în fața Războincilor.

Iubitul gimnastei, pentru FANATIK: „Perioadă mai nasoală”

„Din punctul meu de vedere, toată echipa este puțin cu moralul la pământ. Cel mai probabil se întâmplă asta din cauza foamei. Apoi, mai e faptul că au pierdut mai multe jocuri unul după celălalt . Eu, personal, cred își va reveni și va face față provocărilor până la final.

ADVERTISEMENT

Cu toții avem urcușuri și coborâșuri în viață. Ea trece printr-o perioadă mai nasoală, dar cu siguranță își va reveni. Mai are nevoie de puțin timp ca să demonstreze ca e aceeași Ștefania ca și în sezonul anterior. Acest lucru cred că se va întâmpla la individuale, când vor fi toți pe cont propriu”, este anunțul neplăcut al lui Lucas, presărat, însă, cu optimism, făcut pentru FANATIK.

Lucas ne-a zis și ce i-ar spune acum dacă ar fi lângă iubita lui, în junglă. Și-ar dori foarte tare să îi transmită că are încredere în ea până la capăt, indiferent de câte puncte va obține ori cât de departe va ajunge în concurs. Nu ar lipsi și declarațiile sincere de iubire la adresa femeii care l-a cucerit definitiv.

ADVERTISEMENT

„I-aș spune că o iubesc mult”

„I-aș spune că o iubesc mult și să nu uite cine este ea cu adevărat. Noi, cei de acasă, o susținem și suntem lângă ea, indiferent dacă are o perioadă mai bună sau nu. E foarte normal să mai pierzi. E ceva omenesc”, ne-a mai declarat Lucas.

Survivor All Stars se difuzează în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 21:30 la PRO TV. Emisiunea e disponibilă cu o zi înainte, pe platforma de streaming VOYO. Următoarea concurentă eliminată din competiție va fi Maria Lungu, în urma duelului cu Alexandra Ciomag. De asemenea, Jador va fi descalificat.

 

 

 

ADVERTISEMENT