Life

Jador a primit încă o lovitură după ce a fost descalificat de la Survivor! Despărțirea e definitivă

Jador a primit încă o lovitură după ce a fost descalificat de la Survivor, iar FANATIK prezintă detaliile, în exclusivitate!
20.02.2024 | 18:17
Jador a primit inca o lovitura dupa ce a fost descalificat de la Survivor Despartirea e definitiva
Jador, părăsit după ce a fost descalificat de la Survivor. Foto: Instagram/ PRO TV/ Montaj foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

Jador a fost părăsit după ce l-au descalificat de la Survivor All Stars! FANATIK a aflat cel mai bine păzit secret al momentului. E vorba despre un secret pe care manelistul a încercat să îl țină departe de atenția publicului.

Jador, părăsit de ”fratele” său după ce a fost descalificat de la Survivor

Nu, nu referim aici despre relația pe care o are cu Oana Ciocan, fostă războinică într-unul din sezoanele Survivor. Din cele aflate de FANATIK, povestea de iubire a cântărețului cu bruneta se scrie în continuare. O altă persoană, una pe care artistul a considerat-o parte din familia sa, nu mai vrea să audă deloc de el!

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor obținute de FANATIK, se pare că Jador și Bogdan Mocanu au ajuns din nou la cuțite! Din cele aflate de noi, de data asta schisma dintre ”frați” este definitivă! Se pare că manelistul și influencerul nu-și mai vorbesc de ceva vreme. Ruptura s-ar fi produs încă dinainte ca Jador să ajungă în Republica Dominicană.

De altfel, informația e confirmată și de faptul că Bogdan Mocanu nu mai postează deloc mesaje de susținere pentru fostul său prieten. Nu l-a încurajat nici până să se afle că a fost descalificat de la Survivor. Aici există o altă explicație. Și anume, faptul că Mocanu are contract cu Kanal D. Nu ar fi tocmai în regulă să comenteze ceva despre show-ul postului concurent, PRO TV. Asta mai ales că emisiunea a fost mutată de la turci pe Pache Protopopescu!

ADVERTISEMENT

De la ce s-au luat de data asta, Jador și Bogdan Mocanu, de nu își mai vorbesc? Mulți ar crede, așa cum s-a mai zvonit, că cei doi prieteni până nu de mult timp au avut ceva de împărțit din cauza femeilor.

Bogdan Mocanu și manelistul nu vor să mai audă unul de celălalt

Această nouă separare a fost produsă de cu totul alte motive. Gurile rele spun că Jador și-ar fi schimbat atitudinea față de multe persoane pe care le-a avut în jur de când a devenit extrem de popular. Printre acele persoane se numără și Bogdan Mocanu.

ADVERTISEMENT

La urechile FANATIK a mai ajuns și informația că Bogdan Mocanu și Jador se evită cât pot de mult de câteva luni. Niciunul nu vrea să mai audă nimic despre celălalt. Nu vor să se mai vadă nici măcar în fotografii!

FANATIK l-a contactat pe Bogdan pentru a afla care este adevărul despre zvonurile care circulă în cercurile restrânse ale celor doi. Mocanu nu a dorit să comenteze în niciun fel acest subiect. E clar pentru toată lumea, dat fiind faptul că Bogdan refuză să facă orice declarație, că există un mare sâmbure de adevăr la mijloc.

ADVERTISEMENT

Mocanu își vede de casă, Jador de carieră

Până una alta, mai puțin prieteni ca altădată, Jador și Mocanu își văd de treburile lor. Recent, Bogdan a dezvăluit pentru FANATIK că lucrează intens la casa sa. Doar pentru terasa cu jacuzzi (vezi aici imaginile prezentate în exclusivitate) a trebuit să se caute în buzunar de vreo 25.000 de euro.

Și Jador, la rândul său, își vede de cariera muzicală, după ce producătorii de la PRO TV l-au descalificat de la Survivor. Jador a fost fiert pe echipa din spatele camerelor de luat vederi pentru că nu a vrut să o aducă pe insulă pe iubita lui, Oana Ciocan! Ăsta nu e singurul motiv! Puteți reciti întreaga poveste a descalificării, AICI.

ADVERTISEMENT