Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Veste mare la un club de tradiție din Superliga: „Am depus documentația, e posibil să luăm licența pentru Europa”

Veste mare în SuperLiga. Un club din play-out ar putea prinde in extremis cupele europene. Conducerea a depus licența
05.04.2024 | 22:15
Veste mare la un club de traditie din Superliga Am depus documentatia e posibil sa luam licenta pentru Europa
Veste mare la un club de tradiție din Superliga: „Am depus documentația, e posibil să luăm licența pentru Europa”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fanii Oțelului au numai motive de bucurie. După ce echipa lui Dorinel Munteanu a obținut calificarea în semifinalele Cupei României, conducerea a anunțat că a depus licența pentru Europa.

Oțelul ar putea juca în cupele europene. Veste mare la Galați: „Avem șanse mari”

Oțelul Galați e în fața unei performanțe istorice. Dacă va trece de U Cluj, nou promovata va avea ocazia să joace cu trofeul pe masă în finala Cupei României. Câștigătoarea competiției merge direct în preliminariile UEFA Europa League.

ADVERTISEMENT

„Am depus toate documentațiile și avem speranțe mari că o vom lua. Noi am depus licența și, repet, cred că avem șanse mari să o luăm”, a declarat Cristi Munteanu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, show, care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

„A fost o tensiune foarte mare. Noi suntem o echipă care anul trecut se pregătea de promovare în SuperLiga, eram în Liga 2, și astăzi discutăm de Oțelul, care e calificată în primele 4 în Cupa României.

ADVERTISEMENT

„Antrenorul nostru a făcut diferența”

„Babicu’” l-a lăudat pe Dorinel Munteanu pentru performanțele reușite de Oțelul în acest sezon. Moldovenii stau bine și în campionat: locul 4 în play-out, cu 23 de puncte, la două lungimi de liderul Universitatea Cluj.

În campionat stăm destul de bine, am ratat doar că n-am avut șansă. Puțină șansă dacă aveam și nu pierdeam anumite puncte puteam fi în play-off.

ADVERTISEMENT

Una peste alta ne bucurăm că am eliminat o echipă valoroasă, care a jucat pe teren propriu, cu un buget consistent față de al nostru, dar diferența a făcut-o antrenorul nostru.

Și tactic și fizic, pentru că echipa este foarte bine pregătită și a putut să alerge 120 de minute. Două drumuri la Craiova în patru zile. Deci nu a fost ușor, dar echipa noastră a câștigat meritat”, a adăugat președintele interimar al gălățenilor.

ADVERTISEMENT

Următorul meci al Oțelului în SuperLiga e programat luni, 8 aprilie, de la ora 20:30. Gălățenii vor primi vizita penultimei clasate, Dinamo.

Otelul Galati, ANUNTUL MOMENTULUI dupa ce A ELIMINAT-O pe U Craiova

ADVERTISEMENT