Life

Veste mare pentru Suleyman! Ce se întâmplă și cum arată acum Halit Ergenç, actorul care l-a jucat pe sultanul turc de legendă

Halit Ergenç este actorul turc care l-a interpretat pe sultanul legendar al Imperiului Otoman, Suleyman Magnificul, iar acum, ajuns la 51 de ani, a dat o veste care i-a surprins pe toți fanii săi, nu puțini la număr.
11.09.2021 | 14:00
Halit Ergenç l-a jucat pe Suleyman in serialul turcesc de mare succes Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Halit Ergenç, actorul care a jucat rolul principal în Suleyman Magnificul pare să ducă o viață ca în povești, el anunțând, de curând, că soția lui este însărcinată și că așteaptă cel de-al treilea copil.

Cum mai arată actorul din Suleyman

Dacă în Suleyman Magnificul, telenovela turcească difuzată de Kanal D, Halit Ergenç era nevoit să păstreze o aparență ascetică, dură, necesară pentru a se integra în rolul sultanului care a reformat Imperiul Otoman din temelii.

ADVERTISEMENT

Dar, în fapt, cel puțin pe conturile de socializare, Halit Ergenç pare să fie cu totul și cu totul diferit, un om care zâmbește mai tot timpul și care, în ciuda celor 51 de ani ai săi, are o alură tinerească evidentă.

Iar asta chiar dacă, acum, barba și părul i-au încărunțit vizibil, iar actorul din Suleyman nu se mai poate lăuda cu silueta de model pe care o avea pe când interpreta rolul sultanului în telenovela turcească care a făcut istorie.

ADVERTISEMENT

Suleyman va mai avea un copil, al treilea

Căsătorit de ani buni deja cu fotomodelul și actrița de origine turcă Bergüzar Korel, cei doi par să fie foarte fericiți împreună, ba chiar, de curând, au anunțat că își vor mări familia.

Astfel, soția actorului din Suleyman, actrița din telenovelele turcești de succes ”Patria mea ești tu” și ”1001 de nopți”, a postat o fotografie cât se poate de grăitoare, explicând astfel că este însărcinată cu cel de-al treilea copil al artistului.

ADVERTISEMENT

Mai mult, a anunțat Bergüzar Korel, cel de-al treilea copil pe care îl are alături de Halit Ergenç va fi o fetiță care, cel mai probabil, va purta numele de Leila.

Suleyman și soția lui se iubesc din 2009

Halit Ergenç și Bergüzar Korel se iubesc din anul 2009, cei doi fiind, apoi, și colegi de platou în serialul turcesc Patria mea ești tu, o telenovelă cu un succes uriaș.

ADVERTISEMENT

Și, cu toate că relația lor pare să fie una cât se poate de solidă, de-a lungul timpului ”Suleyman” a fost bănuit că ar fi avut și alte aventuri, lucruri pe care, de fiecare dată, le-a negat cu vehemență. Ba chiar, pare-se, speculațiile cu pricina au fost suficient de ”subțiri” pentru ca soția lui să nu le bage în seamă, iar relația lor să dureze și acum, la 12 ani de la debut, și să fie binecuvântată cu trei copii.

”Din fericire, nu a fost nevoie să detectez dacă o femeie mă vrea pentru celebritate sau pentru ceea ce reprezint eu. Am avut parte de iubire adevărată. Soția mea trăiește în același mediu profesional ca și mine, știe ce înseamnă să fii actor, să ți se atribuie o imagine…Nu a fost nevoie că ea să treacă de o imagine creată de rolurile în care am jucat pentru a mă descoperi pe mine cel adevărat”, spunea, cu ceva timp în urmă, Halit Ergenç, într-un interviu pentru Wowbiz.

Mai mult, de-a lungul timpului, Halit Ergenç a afirmat, în repetate rânduri, că familia este cel mai important lucru pentru el și că rolul de tată este cel căruia își dedică toate resursele pe care le are la dispoziție.

ADVERTISEMENT
Tags: