Sport

Veste mare primită de Elvir Koljic în cantonamentul din Antalya. Atacantul Universității Craiova a devenit tată. Foto

Elvir Koljic a primit vestea că a devenit tată chiar în timpul stagiului de pregătire din Antalya. Iubita atacantului Universității Craiova a adus pe lume o fetiță.
14.01.2023 | 00:07
Veste mare primita de Elvir Koljic in cantonamentul din Antalya Atacantul Universitatii Craiova a devenit tata Foto
Veste mare primită de Elvir Koljic în cantonamentul din Antalya. Atacantul Universității Craiova a devenit tată. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Veștile bune continuă să vină pentru Elvir Koljic, care este aproape de revenirea în tricoul Universității Craiova, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Vârful bosniac numără zilele rămase în stagiul de pregătire din Antalya, după ce a aflat că iubita sa a născut o fetiță.

Elvir Koljic a devenit tată. Atacantul oltenilor a primit vestea în cantonamentul Universității Craiova din Antalya

Oltenii se pregătesc intens în Antalya, iar Eugen Neagoe speră ca jucătorii alb-albaștrilor să se întoarcă mai puternici în România. Cantonamentul Universității Craiova se termină pe 15 ianuarie, iar elevii lui „Geană” așteaptă cu nerăbdare să se întoarcă la familile lor.

ADVERTISEMENT

Cel mai nerăbdător dintre olteni este Elvir Koljic care a aflat că a devenit tată, chiar cu două zile înainte de întoarcea în țară. Iubita vârfului bosniac al alb-albaștrilor, Emilia, a postat o poză cu fetiția lor nou-născută pe pagina sa de Instagram.

Elvir Koljic a devenit fată pentru prima oară. sursă foto: Instagram
Elvir Koljic a devenit fată pentru prima oară. sursă foto: Instagram

La puțin timp după aflarea veștii, cumnata lui Elvir Koljic a scris un mesaj pe rețelele de socializare. Celebra cântăreață și soția lui Luis Gabriel, Haziran, a dezvăluit și numele fetiței: „Bine ai venit pe Lume, Anya. Te iubim, îngerașul nostru frumos”.

ADVERTISEMENT
Haziran și-a felicitat sora după ce a dat naștere unei fetițe. sursă foto: Instagram
Haziran și-a felicitat sora după ce a dat naștere unei fetițe. sursă foto: Instagram

Astfel, familia Universității Craiova se mai mărește cu încă un membru după ce Elvir Koljic a devenit tată pentru prima oară. În 2022, Andrei Ivan, Alexandru Cîmpanu, Jovan Markovic și Sergiu Hanca au devenit părinți, iar Alexandru Mateiu așteaptă venirea pe lume a copilului său în acest an.

Elvir Koljic este aproape să revină la Universitatea Craiova

Elvir Koljic s-a recuperat complet după accidentarea la tendonul aductor în înfrângerea cu FC Hermannstadt, scor 1-0. Acesta a lipsit o perioadă îndelungată din formula de start a oltenilor, însă Eugen Neagoe se poate baza pe serviciile sale, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Internaționalul bosniac a efectuat pregătire din această iarnă alături de olteni, iar tehnicianul oltenilor să gândește să îl folosească în următoarele confruntări din SuperLigă. Din păcate, Elvir Koljic nu și-a făcut apariția la primul meci de verificare din Antalya.

Fotbalistul juveților a fost menajat de Eugen Neagoe, pentru a nu risca o accidentare din cauza vremii anevoioase din Antalya. Oltenii s-au impus cu 3-1 în fața celor de la Kecskemeti TE și vor mai disputa alte două partide de verificare înaintea plecării în Bănie.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova își va pune forțele la încercare cu ocupanta locului trei din campionatul Poloniei, Widzew Lodz, sămbătă, de la ora 16:00. În următoarea zi, trupa antrenată de Eugen Neagoe va disputa o partidă amicală cu Partizan Belgrad.


  • 2,05 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul ”2 solist” la meciul FC Botoșani – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT
Tags: