Sport

Elvir Koljic, aproape de revenirea la Universitatea Craiova! Motivul pentru care nu a evoluat în primul amical al iernii. Exclusiv

Elvir Koljic s-a recuperat după accidentarea suferită în 2022. Atacantul bosniac poate reveni în tricoul Universității Craiova în următoarele meciuri ale alb-albaștrilor.
12.01.2023 | 14:49
Elvir Koljic aproape de revenirea la Universitatea Craiova Motivul pentru care nu a evoluat in primul amical al iernii Exclusiv
Elvir Koljic, aproape de revenirea la Universitatea Craiova! De ce nu a evoluat în primul amical al iernii. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova traversează o perioadă grea, deoarece oltenii și-au pierdut mai mulți jucători importanți pentru următoarele meciuri din SuperLigă. Nicușor Bancu și Ștefan Baiaram sunt accidentați, iar Eugen Neagoe nu se va putea baza pe serviciile lor în etapele rămase din sezonul regulat.

Veste bună pentru Universitatea Craiova! Elvir Koljic, aproape de revenirea în tricoul alb-albaștrilor

Oltenii vor să profite la maxim de ultimele trei zile rămase din cantonamentul din Antalya și să se întoarcă mai puternici în Bănie. Universitatea Craiova va termina stagiul de pregătire pe 15 ianuarie, dată în care este programată și partidă amicală cu Partizan Belgrad.

ADVERTISEMENT

În lotul Universității Craiova din Antalya, Eugen Neagoe îl are la dispoziție și pe Elvir Koljic, atacantul care nu a mai bifat minute în tricoul juveților de la începutul lunii septembrie. Bosniacul s-a accidentat la tendonul aductor în înfrângerea cu FC Hermannstadt, scor 1-0.

Din informațiile FANATIK, Elvir Koljic s-a recuperat complet și s-a pregătit cot la cot cu lotul Universității Craiova în cantonamentul din Antalya. Astfel, internaționalul bosniac poate fi aruncat pe terenul de joc în următoarele confruntări din SuperLiga, dacă Neagoe va decide să apeleze la serviciile lui.

ADVERTISEMENT

Elvir Koljic nu a jucat în partida de verificare cu Kecskemeti TE, scor 3-1, deși s-a aflat în lotul pregătit de antrenorul Universității Craiova. Din informațiile FANATIK, Eugen Neagoe l-a menajat pe bosniac pentru a nu fi predispus unei accidentări, din cauza ploii abundende din Antalya.

Edin Dzeko s-a interesat de starea accidentării lui Elvir Koljic: „Mi-a scris, m-a întrebat cum sunt”

Elvir Koljic a stat cinci luni departe de terenul de joc, din cauza accidentării din partida cu FC Hermannstadt. Vârful alb-albaștrilor vrea să revină în forță la Universitatea Craiova și să îi ajute pe olteni să câștige titlul de campioană a României în acest sezon din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

„Încerc să fiu cel mai bun în fiecare meci, dar va fi mai greu după accidentare, dar o să revin și sper să revin în cea mai bună formă. Normal că da (n.r. Universitatea Craiova poate câștiga campionatul), avem un lot foarte bun, chiar și fără mine.

Totul depinde de noi, dacă jucăm bine suntem cea mai bună echipă din campionat și trebuie să continuăm așa. „Cred că o să ne bătem la titlu cu CFR Cluj, chiar dacă mai sunt echipe bune precum Rapid. Și FCSB este o echipă bună, dar o să vedem”, a declarat Elvir Koljic.

ADVERTISEMENT

La revenirea în Bănie după intervenția chirurgicală efectuată la Barcelona, Elvir Koljic a mărturisit că Edin Dzeko i-a scris după ce a aflat că este accidentat. Atacantul oltenilor și starul celor de la Inter Milano s-au cunoscut la echipa națională a Bosniei și Herțegovinei.

„Dzeko a dat gol şi el, este idolul meu, m-am bucurat şi pentru el, este un băiat extraordinar, un jucător de clasă. Şi acum mi-a scris, m-a întrebat cum sunt, ca de fiecare dată când m-am accidentat. Şi cu ceilalţi băieţi de la naţională vorbesc, avem o relaţie foarte bună” a mai declarat Koljic”, a spus vârful oltenilor.

  • 27 de ani are Elvir Koljic
  • 7 meciuri a jucat pentru Universitatea Craiova în acest sezon din SuperLiga
  • 1,1 milioane de euro este cota de piață a bosniacului, conform transfermarkt

  • 2,10 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul ”2 solist” la meciul FC Botoșani – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT
Tags: