Life

Vestea momentului în showbiz! Catrinel Menghia urmează să devină mamă pentru a doua oară. Cum a dat vestea

Catrinel Menghia urmează să aducă pe lume al doilea copil. Actrița a făcut anunțul în urmă cu puțin timp, într-un mod inedit.
16.11.2023 | 10:31
Vestea momentului in showbiz Catrinel Menghia urmeaza sa devina mama pentru a doua oara Cum a dat vestea
Catrinel Menghia este însărcinată pentru a doua oară. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Catrinel Menghia este însărcinată pentru a doua oară. Actrița mai are un copil, o fetiță în vârstă de patru ani, iar acum a dat vestea într-un mod inedit, pe contul ei personal de social media.

Catrinel Menghia este însărcinată pentru a doua oară

Catrinel Menghia și iubitul său, italianul Massimiliano Di Lodovico, formează un cuplu de mai bine de 10 ani și au o fetiță în vârstă de patru ani. Chiar dacă în ochii tuturor formează o familie, nu au planuri de căsătorie.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, cei doi urmează acum să devină părinți pentru a doua oară. Actrița care a făcut furori la Cannes a anunțat faptul că este gravidă pozând pentru o revistă celebră din Italia.

În vârstă de 37 de ani, Catrinel Menghia a pozat cu burtica de gravidă la vedere și a dezvăluit că urmează ca, în curând, să-și țină în brațe bebelușul. Alături de fotografie, a publicat și un mesaj emoționant.

ADVERTISEMENT

„Miile mele vieți+ una”, a scris prietena lui Lili Sandu, prezentatoarea de la Vorbește lumea în dreptul imaginii. Ulterior, a publicat și un videoclip în care se vede și mai bine burtica.

catrinel menghia însărcinată burică gravidp
Catrinel Menghia este însărcinată pentru a doua oară.
Sursa foto: Instagram

Cum s-a cunoscut actrița cu tatăl fetițelor sale

Catrinel Menghia și tatăl fetițelor sale s-au cunoscut după ce actrița a trecut printr-un divorț dureros. Aceasta a suferit mult, însă și-a găsit fericirea în brațele lui Massimiliano Di Lodovico.

ADVERTISEMENT

După șase ani de relație, au devenit părinți pentru prima dată, iar actrița spunea despre viața de mămică că este una foarte frumoasă. „Pe plan profesional, mă simt împlinită, totul e ok.

A venit exact la momentul potrivit, e un lucru pe care ni l-am dorit. A încununat relația noastră. E frumoasă, e nouă, savurez fiecare moment pentru că, până la un an, descoperi mereu câte ceva, la o săptămână sau o lună.

ADVERTISEMENT

Copilul face ceva, sta în fund, apoi începe să meargă în patru labe, începe să spună mama”, a declarat Catrinel Menghia în trecut, pentru Antena Stars, citată de spynews.ro. 

ADVERTISEMENT