Life

Catrinel Menghia și Mădălina Ghenea, româncele care au făcut senzație la Cannes 2022. Apariții uimitoare pe covorul roșu

Catrinel Menghia și Mădălina Ghenea au făcut senzație pe covorul roșu de la Festivalul de la Cannes. Actrițele românce au avut apariții spectaculoase, iar ținutele cu care au defilat au fost apreciate de criticii de modă
26.05.2022 | 14:02
Catrinel Menghia si Madalina Ghenea romancele care au facut senzatie la Cannes 2022 Aparitii uimitoare pe covorul rosu
Catrinel Menghia și Mădălina Ghenea, la Cannes 2022. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

România are cu ce se mândri. Catrinel Menghia și Mădălina duc numele țării peste tot în lume. Ambele au cariere de succes în cinematografie și au făcut senzație pe covorul roșu de la Cannes, în acest an. Ținutele purtate de frumoasele românce au atras toate privirile.

Catrinel Menghia și Mădălina Ghenea, apariții de vis pe covorul roșu de la Cannes

Catrinel Menghia și Mădălina Ghenea au bifat mai multe apariții pe covorul roșu de la Cannes în ediția din acest an a festivalului. Dacă în primele zile acestea au lipsit, în ultima parte a evenimentului frumoasele românce au atras toate privirile.

ADVERTISEMENT

Astfel, la premiera filmului R.M.N a lui Cristian Mungiu, Catrinel Menghia a purtat o rochie verde smarald, cu inserții argintii.

Creația semnată de Gaurav Gupta a ieșit în evidență prin detaliul din dreptul decolteului. În picioare, actrița a purtat o pereche de pantofi stilletto aurii, iar părul l-a avut prins în partea din spate, evidențiindu-i trăsăturile feței.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Catrinel Marlon (@catrinelmarlon)

O altă apariție a lui Catrinel Menghia din cadrul festivalului a fost la premiera filmului biografic Elvis. De această dată, ea a purtat o rochie îndrăzneață, cu spatele gol, îmbinând senzualitatea cu stilul rock and roll.

Piesa vestimentară, lungă în pământ, avea o crăpătură generoasă în partea din fața, lăsând la vedere picioarele atent lucrate la sală ale frumoasei șatene.

ADVERTISEMENT
catrinel menghia cannes
Catrinel Menghia, la premiera filmului Elvis.
Foto: Hepta.ro

Catrinel Marlon, așa cum este ea cunoscută în Italia, a optat tot pentru o coafură simplă. Totodată, accesoriile aurii au completat ținuta, bretelele rochiei fiind înlocuite de lanțuri masive.

Mădălina Ghenea, o prezență constantă la Festivalul de la Cannes

În ultimii ani, Mădălina Ghenea a fost nelipsită de la Festivalul de la Cannes. Fosta iubită a lui Gerald Butler s-a asigurat că toată atenția va fi asupra ei. În seara în care a avut loc premiera filmului Elvis, al lui Baz Luhrmann, actrița a ales o rochie albă.

ADVERTISEMENT

Creația semnată de Icon House L.A a transformat-o pe Mădălina Ghenea într-o prezență greu de trecut cu vederea. Rochia scurtă, de un alb imaculat, a evidențiat bronzul perfect al româncei, precum și picioarele lungi ale acesteia.

Asemănătoare unei rochii de mireasă, piesa vestimentară i-a oferit actriței o eleganță aparte, similară cu cea a membrilor regalității. De altfel, vedeta a purtat bijuterii mari și o pereche de sandale argintii.

Mădălina Ghenea apare la rândul său într-un film ce va fi prezentat anul acesta la Cannes. Este vorba despre Deep Fear, unde interpretează rolul principal alături de Ed Westwick.

Zilele trecute, ea a participat la World Influencers and Bloggers Awards, unde a fost premiată pentru activitatea sa din social media. Pentru această ocazie, a ales să poarte o rochie de culoare verde, cu decupaje.

Mădălina Ghenea a postat pe rețelele sociale un mesaj de mulțumire și a vorbit despre prietenele sale ucrainence, arătându-și susținerea pentru țara aflată în război.

ADVERTISEMENT