Life

Vestea momentului în showbiz. O artistă celebră a fost cerută în căsătorie: „Am spus da”

Nicole Scherzinger a dat vestea cea mare fanilor săi. Deși la începutul anului se vorbea despre despărțire. Thom a cerut-o în căsătorie.
28.06.2023 | 10:47
Vestea momentului in showbiz O artista celebra a fost ceruta in casatorie Am spus da
O mare artistă a fost cerută în căsătorie. Sursa foto: Pexels
ADVERTISEMENT

Nicole Scherzinger este în culmea fericirii. Artista a fost cerută de soție, pe plajă, de nimeni altul decât Thom Evans. În luna februarie existau zvonuri conform cărora ei s-au despărțit, însă au demonstrat că sunt mai puternici ca niciodată.

Nicole Scherzinger a fost cerută în căsătorie

Vestea momentului în showbizul internațional, Nicole Scherzinger s-a logodit cu rugbistul Thom Evans. Povestea lor de dragoste a început în anul 2020, însă la începutul lunii februarie a apărut informația conform căreia au ajuns la despărțire. 

ADVERTISEMENT

Atunci, vedeta vorbea despre noi începuturi, dar în urmă cu o doar o zi a luat pe toată lumea prin surprindere câbd a anunțat pe Instagram că a fost cerută în căsătorie. Cei doi s-au fotografiat chiar în timpul cererii, iar momentul a fost unul emoționant.

În descrierea celor două imagini pe care le-a făcut publice, Nicole Scherzinger a adăugat un text scurt: „Am spus da”, însoțit de un emoticon cu un inel și o inimioară. De altfel, pe chipurile lor se poate citi fericirea.

ADVERTISEMENT

În secțiunea de comentarii, prietenii, dar și oamenii care îndrăgesc celebrul cuplu au reacționat. Aceștia nu se așteptau ca Nicole Scherzinger să fie cerută în căsătorie acum, dar le-au transmis felicitări.

Nicole Scherzinger thom evans cerere în căsătorie plajă rochie
Nicole Scherzinger s-a logodit.
Sursa foto: colaj Fanatik/ Instagram

„Sunt atât de fericită pentru tine! Felicitări amândurora”, le-a transmis Kimberly Wyatt. „Daaa! Țiiip!”, a reacționat Sarah Hyland. „Felicitări”, i-a scris și Naomi Campbell.

ADVERTISEMENT

„Fericirea ta este fericirea noastră. Felicitări de la echipa Masked Singer”, este un alt mesaj primit de Nicole Scherzinger. „În sfârșit. Aștept de mult timp. Sunt atât de fericit pentru amândoi. Meritați să fiți împreună pentru totdeauna. Sunteți o potrivire perfectă, făcută în rai cu dragoste”, le-a scris Julien McDonald.

Cum și-a cunoscut artista logodnicul

Nicole Scherzinger și Thom Evans s-au cunoscut în 2019, atunci când proaspătul logodnic al artistei a apărut la X Factor, făcând parte din grupul Try Star. La finalul anului următor, în luna ianuarie, și-au oficializat relația pe covorul roșu, la petrecerea Globurilor de Aur.

ADVERTISEMENT

„Acum am o nouă perspectivă și lucrurile se echilibrează. Sunt foarte recunoscătoare că, în izolare, construiesc o bază sănătoasă, puternică și solidă pentru relația mea”, spunea vedeta, în trecut, despre relația ei cu Thom Evans, pentru The Times. 

ADVERTISEMENT
Tags: