Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Vestea momentului! Olimpiu Moruţan se întoarce la Galatasaray: “Poate să rămână! S-a maturizat, a jucat foarte bine”

Florin Vulturar anunță că Olimpiu Moruțan se întoarce la Galatasaray după împrumutul la Ankaragucu. Internaționalul român a avut evoluții de excepție în Turcia.
10.03.2024 | 08:00
Vestea momentului Olimpiu Morutan se intoarce la Galatasaray Poate sa ramana Sa maturizat a jucat foarte bine
Vestea momentului! Olimpiu Moruţan se întoarce la Galatasaray: “Poate să rămână! S-a maturizat, a jucat foarte bine”. sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Trecut pe banca de rezerve la Ankaragucu dintr-un motiv uluitor, Olimpiu Moruțan se întoarce la Galatasaray la sfârșitul sezonului. Florin Vulturar a dezvăluit care este situația internaționalului român și a vorbit despre experiența care l-a ajutat mult în carieră.

Olimpiu Moruţan se întoarce la Galatasaray: “Poate să rămână! S-a maturizat, a jucat foarte bine”

Olimpiu Moruțan are probleme la Ankaragucu înainte de EURO 2024, din cauza unei clauze. Trupa lui Emre Belozoglu este obligată să achite o sumă de bani celor de la Galatasaray, dacă va bifa al 25-lea meci ca titular în Turcia.

ADVERTISEMENT

Florin Vulturar a dezvăluit că Olimpiu Moruțan se va întoarce la Galatasaray după împrumutul la Ankaragucu. Impresarul spune că internaționalul român s-a maturizat după experiența din Italia la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

„Are o clauză, mai poate să joace câteva meciuri și după cei de la Ankaragucu vor decide exact ce vor face. Cred că mai mult ca sigur se va întoarce la Galasaray și vor decide dacă va rămâne la ei. La evoluțiile pe care le-a avut este posibil să rămână la Galatasaray.

ADVERTISEMENT

S-a maturizat în ultima perioadă, a avut niște meciuri bune. A jucat și în Italia, unde s-a maturizat cel mai mult. Serie B pentru un jucător român poate fi o rampă bună de trecere între campionatul României și o echipă mai mare din Europa.

Cu siguranță va prinde lotul pentru EURO, nu are cum să nu îl prindă. A jucat foarte bine, te-a ajutat și la calificare. Depinde dacă o să joace, asta contează cel mai mult. După Campionatul European se vor transfera doi, trei jucători în campionate bune”, a declarat Florin Vulturar.

ADVERTISEMENT

Olimpiu Moruțan, premiar în Turcia: „A riscat propria accidentare”

Olimpiu Moruțan a primit premiul fair-play de la Federația Turcă de Fotbal după ce și-a salvat un adversar în partida cu Galatasaray. Acesta traversează o perioadă excelentă la Ankaragucu , unde este om de bază.

„Moruțan a luat deciza instantă de a bloca sticla de apă aruncată din tribune către adversarul său. A riscat propria accidentare, însă l-a salvat pe adversarul Berkan Kutlu de la o posibilă accidentare. El primește premiul fairplay pentru februarie 2024 datorită comportamentului său exemplar”,  a precizat Federația Turcă de Fotbal.

ADVERTISEMENT

”A fost un gest normal. Am văzut sticla care putea să-l lovească pe jucător și din reflex m-am aruncat să o prind. Probabil că dacă eram în locul lui și el ar fi făcut la fel”, a declarat Olimpiu Moruțan.

UNDE VA JUCA Olimpiu Morutan! ADEVARUL despre TRANSFERUL lui de la Galatasaray

ADVERTISEMENT