Life

Vestea proastă primită de Meghan Markle de la Netflix. Fostei ducese i s-a închis o ușă importantă!

Meghan Markle și-a pus toată ambiția într-un proiect pe care l-a creat pentru compania Netflix, însă fosta ducesă de Sussex nu își va vedea visul împlinit cu ochii.
02.05.2022 | 17:29
Vestea proasta primita de Meghan Markle de la Netflix Fostei ducese i sa inchis o usa importanta
Netflix a renunțat la una dintre producțiile actriței Meghan Markle. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Compania Netflix s-a ”debarasat” de producția „Pearl”, una dintre animațiile create de Meghan Markle. Decizia a venit pentru a reduce costurile. Sunt țintite alte filme și seriale cu care platforma online se așteaptă să producă mai mulți bani.

Netflix a spus pas producției lui Meghan Markle

Netflix nu traversează cea mai bună perioadă de când s-a înființat. Una dintre victimele scăderii încasărilor este chiar fosta ducesă de Sussex, Meghan Markle.

ADVERTISEMENT

Compania a decis anularea dezvoltării animației „Pearl”, creată de nevasta Prințului Harry. Potrivit BBC, producția anunțată cu mare tam-tam anul trecut nu se va mai realiza. Cel puțin nu în 2022.

Hotărârea a fost luată după ce cei de la Netflix au tras linie și au constatat o scădere bruscă a numărului de abonați. La acest serviciu sunt gata să renunțe, conform departamentului de marketing al serviciului de streaming online, câteva milioane de persoane din întreaga lume în viitor.

ADVERTISEMENT

Scăderea numărului de abonați echivalează cu 50 de miliarde de dolari în minus a valorii de piață a companiei. Presa internațională scrie că este o prăbușire cu care nu s-a mai întâlnit până acum.

Lăsată fără animație, dar nu și fără documentar

Scenariul animației lui Meghan Markle a fost conceput pentru copii. „Pearl” este povestea unei tinere de 12 ani care pornește într-o aventură colosală, inspirată de femeile puternice din întreaga lume care au contribuit la schimbarea istoriei.

ADVERTISEMENT

Netflix a dat și o veste bună actriței din „Suits”, după ce i s-a spus că animația ei nu va mai putea fi realizată. Compania nu a renunțat de tot la colaborarea cu „Archewell Productions”. Pe platforma de streaming vor apărea o serie de alte documentare în care în centrul atenției sunt foștii duci de Sussex.

Chiar la această oră se lucrează deja la documentarul „Heart of Invictus”,. Premiera nu a fost încă stabilită. Serialul documentar îi aduce în față pe sportivii care au participat la Jocurile Invictus și pe interacțiunea dintre aceștia și cele două figuri princiare.

ADVERTISEMENT