Life

Vești bune oferite de Cristina Demetrescu. Ce schimbări aduce alinierea celor cinci planete

Un fenomen rar are loc pe cer sâmbătă, 4 iunie 2022. Cinci planete se vor alinia, iar Cristina Demetrescu a mărturisit ce semnificație are acest eveniment din punct de vedere astrologic.
04.06.2022 | 11:15
Vesti bune oferite de Cristina Demetrescu Ce schimbari aduce alinierea celor cinci planete
Veștile bune oferite de Cristina Demetrescu. Foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Un rar fenomen astronomic va avea loc sâmbătă, 4 iunie 2022. Cinci planete se vor alinia pe bolta cerească. Evenimentul are și semnificații astrologice. Cristina Demetrescu a explicat care sunt acestea și cum vor fi oamenii afectați.

Cristina Demetrescu a explicat urmările alinierii celor cinci planete

Astrologul Cristina Demetrescu a explicat ca fenomenul a început să se producă încă de la începutul anului, de la izbucnirea războiului dintre Rusia și Ucraina.

ADVERTISEMENT

„Este vorba despre un fenomen astronomic. Această concentrare a planetelor pe un colț de cer se produce încă de la începutul anului, de când a izbucnit războiul.

Practic, înseamnă concentrarea atenției noastre către un singur subiect”, a precizat Cristina Demetrescu.

ADVERTISEMENT

Astfel, astrologul este de părere că, începând cu data de 30 mai, oamenilor le va fi greu să se concentreze asupra unui singur subiect, așa cum s-a întâmplat până acum.

„Mâine, între acest careu de 90 de grade, din punct de vedere astrologic, se află toate cele 5 planete. Dar, și din punct de vedere al poziției lor pe cer, deasupra orizontului, ele devin vizibile”, a explicat astrologul pentru Antena 3. 

ADVERTISEMENT

Veștile bune oferite de Cristina Demetrescu

Cristina Demetrescu a oferit și o veste bună. Odată cu Luna Nouă de pe 30 mai, Soarele și Luna, considerate, de asemenea, planete se vor desprinde din acest colț de cer.

Acest lucru înseamnă că, evenimentele globale care au marcat lumea în ultimul timp, de pildă războiul, s-ar putea liniști.

ADVERTISEMENT

„Evenimentele globale se vor mai răspândi, se vor mai împrăștia. Atenția noastră nu va mai fi îndreptată doar către un singur subiect, așa cum se întâmplă și cum s-a întâmplat în perioada sfârșit de ianuarie – 30 mai.

Evenimentele nu sunt în mod necesar, pozitive sau negative. Dar, cel puțin, parcă prea ne-a marcat acest război până în momentul de față…În așa fel încât, parcă asta a fost singurul subiect”, a încheiat Cristina Demetrescu.

ADVERTISEMENT