Life

Hurrem din Suleyman Magnificul, în pragul sinuciderii. Drama care a distrus-o pe frumoasa actriţă Meryem Uzerli

Interpreta lui Hurrem din Suleyman Magnificul ar fi fost la un pas să se sinucidă. Actrița Meryem Uzerli a trecut printr-o adevărată dramă.
22.12.2022 | 16:27
Hurrem din Suleyman Magnificul in pragul sinuciderii Drama care a distruso pe frumoasa actrita Meryem Uzerli
Hurrem din Suleyman Magnificul ar fi încercat să se sinucidă. Sursa foto: Instagram, Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Actrița Meryem Uzerli (39 de ani), cea care a interpretat-o pe Hurrem în Suleyman Magnificul, a trecut printr-o dramă, cu mulți ani în urmă. Vedeta a fost la un pas să-și pună capăt zilelor.

Hurrem din Suleyman Magnificul, la un pas de sinucidere

Meryem Uzerli este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din serialele turcești și s-a născut în Kassel, Germania. Tatăl ei este turc, în timp ce mama ei are origini germane.

ADVERTISEMENT

A studiat actoria la Frese Schauspielstudio în Hamburg și a jucat în mai multe filme și seriale de-a lungul timpului, însă cel mai important rol a fost cel principal din serialul Suleyman Magnificul, unde a interpretat-o pe Sultana Hurrem.

Producția a fost difuzată în perioada 2011 – 2014 și a avut patru sezoane. În ultimele sezoane ale serialului, Meryem Uzerli a fost înlocuită de Vahide Percin, lucru care i-a întristat pe fani.

ADVERTISEMENT

Astfel, Meryem Uzerli a părăsit camera de hotel în care locuia în Turcia și s-a întors în Germania. De atunci, actrița a mai avut roluri și în alte filme și seriale.

La vremea respectivă, presa din Turcia scria că Meryem este cea care a decis să se retragă. Actrița trecea printr-o perioadă foarte grea din punct de vedere emoțional.

ADVERTISEMENT

Mai exact, vedeta suferea de sindromul burnout, deși avea un program normal de lucru, de cinci zile pe săptămână. Aceasta a decis să se trateze la o clinică din Berlin.

“Uzerli are probleme psihologice și nu le poate rezolva.”, a declarat atunci producătorul serialului, Timur Savcı, pentru publicația Hurryet Daily News.

ADVERTISEMENT

În perioada filmărilor pentru îndrăgitul serial, Meryem a avut o relație cu Can Ateș, un cunoscut afacerist turc. Actrița era foarte îndrăgostită de iubitul de la acea vreme și avea încredere în el.

La un moment dat, Urzeli a aflat că iubitul nu i-a fost fidel, lucru care a afectat-o foarte tare, potrivit doyouknowturkey.com. Mai mult, actrița era însărcinată cu el.

La aflarea veștii că a înșelat-o, interpreta lui Hurrem ar fi vrut să-și ia viața. Afaceristul i-ar fi cerut acesteia să facă avort.

Meryem Urzeli ar fi încercat să se arunce de la balconul camerei în care locuia la Istanbul, potrivit informațiilor de la acea vreme.

Ce face în prezent Meryem Urzeli

Ulterior, actrița a plecat în Germania și a născut o fetiță perfect sănătoasă. Vedeta nu a oferit informații cu privire la identitatea tatălui copilului ei, notează kanald.ro.

La începutul anului trecut, Meryem Urzeli a devenit din nou mama unei fetițe, dar se ocupă în continuare de cariera ei.

Actrița este activă pe rețelele sociale și își informează fanii în legătură cu proiectele la care lucrează.

ADVERTISEMENT
Tags: