Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mihai Rotaru, detalii despre transferul lui Elvir Koljic de la Craiova. „Sunt discuții” Update exclusiv

Elvir Koljic pleacă de la Universitatea Craiova. Atacantul bosniac nu se află în lotul oltenilor pentru meciul cu Petrolul, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.
01.03.2024 | 10:58
Mihai Rotaru detalii despre transferul lui Elvir Koljic de la Craiova Sunt discutii Update exclusiv
Mihai Rotaru, detalii despre transferul lui Elvir Koljic de la Craiova. „Sunt discuții”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT
01-03-2024
08:54

Mihai Rotaru, despre transferul lui Elvir Koljic: „Sunt discuții”

Mihai Rotaru a vorbit despre posibilul transfer al lui Elvir Koljic de la Universitatea Craiova. Finanțatorul „alb-albaștrilor” spune că există șansa ca atacantul din Bosnia să plece din Bănie, însă în acest moment lucrurile nu sunt clare.

„Știți foarte bine că nu discut de transferuri, dar există o probabilitate. Tocmai pentru că este valoros, poate pleacă la un salariu mai mare. Există o posibilitate să plece, dar suntem foarte departe în acest moment. Pe bancă putem să avem 23 de jucători cu toți cei prim „11”.

La noi sunt 26 de jucători, ieri nu a fost Bancu, Koljic. Întotdeauna vor fi doi, trei jucători care vor fi în afara lotului. Ieri a fost Koljic”, a spus Mihai Rotaru la FANATIK SUPERLIGA.

29-02-2024
16:46

Koljic nu e în lotul Universității Craiova

Atacantul bosniac Elvir Koljic nu a fost inclus în lotul Universității Craiova pentru partida din deplasare cu Petrolul Ploiești, din etapa a 28-a din SuperLiga, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

Horia Ivanovici a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că jucătorul ar putea să plece într-un campionat în care perioada de mercato este încă deschisă.

Pentru întâlnirea de la Ploiești, antrenorul Ivaylo Petev a ales să mizeze pe tripleta Baiaram – Markovic – Mitriță.

Unul dintre cei mai longevivi stranieri din ţara noastră este Elvir Koljic. Atacantul bosniac este din anul 2018 la Universitatea Craiova, fiind unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei lui Rotaru în ultimii ani.

Elvir Koljic pleacă de la Universitatea Craiova! Nu e în lot cu Petrolul și-și negociază transferul!

Din informaţiile FANATIK, Elvir Koljic este aproape de plecarea de la Universitatea Craiova. Atacantul are ofertă dintr-un campionat exotic şi nu este în lot pentru meciul cu Petrolul Ploieşti.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că unul dintre cei mai valoroşi jucători de la Universitatea Craiova ar putea să plece într-un campionat în care perioada de mercato este încă deschisă:

“Din informaţiile noastre, Elvir Koljic s-ar putea transfera într-un campionat exotic. Nu este în lot pentru meciul cu Petrolul, nu este accidentat, dar este în negocieri avansate în campionatele exotice.

ADVERTISEMENT

“Craiova a avut 10 milioane de euro pe masă de la Dinamo Kiev”

Există o mare posibilitate ca unul dintre golgheterii Craiovei, un jucător foarte important, care e adevărat, nu a mai fost el după ultimele accidentări, să plece de la echipă. 

Craiova a avut 10 milioane de euro pe masă de la Dinamo Kiev. Ar putea fi finalul aventurii la Craiova pentru acest jucător extraordinar care a dat prea puţin pentru valoarea sa”, a dezvăluit Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Gardoş: “El este un atacant pe care îl vedeam peste Rrahmani”

Florin Gardoş, prezent în studio, a declarat că l-a văzut pe Elvir Koljic ca fiind un atacant de foarte mare valoare, dar ascensiunea sa a fost stopată de numărul foarte mare de accidentări:

“El este un atacant pe care îl vedeam peste Rrahmani. Dar s-au legat accidentările incredibil. Au fost foarte multe”, a spus Florin Gardoş la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Elvir Koljic a fost transferat în vara anului 2018 de Universitatea Craiova de la Krupa, pentru 400.000 de euro. Atacantul este cotat în acest moment la 800.000 de euro.

Elvir Koljic se desparte de Universitatea Craiova! Nu e în lot cu Petrolul și-și negociază transferul! Unde pleacă

ADVERTISEMENT