Sport

Veşti proaste pentru CSM Bucureşti! O jucătoare de bază a suferit o accidentare horror

Pentru CSM Bucureşti continuă veştile proaste. Adi Vasile a pierdut una dintre cele mai bune jucătoare. Barbara Lazovic a suferit o accidentare horror cu Măgura Cisnădie, scor 32-24.
03.11.2021 | 19:32
Vesti proaste pentru CSM Bucuresti O jucatoare de baza a suferit o accidentare horror
ADVERTISEMENT

Continuă veştile proaste pentru CSM Bucureşti. Barbara Lazovic a suferit o accidentarea horror în meciul din Liga Florilor împotriva celor de la Măgura Cisnădie, câştigat de “tigroaice” cu 32-24. Interul dreapta este jucătoare de bază la CSM.

Veşti proaste pentru CSM Bucureşti! Barbara Lazovic, suspectă de ruptură a ligamentelor încrucişate

Sportiva din Slovenia este suspectă de ruptură a ligamentelor încrucişate la genunchiul, care poate să o ţină departe de parchet între şase şi nouă luni. Dacă acest diagnostic se va confirma, pentru Lazovic va fi final de sezon.

ADVERTISEMENT
Veşti proaste pentru CSM Bucureşti! O jucătoare de bază a suferit o accidentare horror
Barbara Lazovic, purtată pe braţe în afara terenului de colege după accidentare. Sursa: sportpictures.eu

CSM Bucureşti nu trece prin cea mai bună perioadă. Echipa antrenată de Adi Vasile a pierdut cu 30-29 meciul cu Brest, după ce a condus cu 29-27 în ultimele minute ale confruntării.

Este un eşec greu de digerat, în condiţiile în care CSM Bucureşti s-ar fi apropiat de primele locuri, cu un succes împotriva franţuzoaicelor. “Tigroaicele” au ratat această şansă şi sunt pe locul 6 în grupă.

ADVERTISEMENT

CSM Bucureşti a revenit pe primul loc după meciul cu Măgura Cisnădie!

Înaintea meciului cu Măgura Cisnădie, “tigroaicele” erau pe locul secund, la două puncte de liderul Rapid Bucureşti, însă CSM Bucureşti a urcat din nou în poziţia de lider după succesul obţinut cu scorul de 32-24.

CSM Bucureşti are în continuare probleme cu accidentările. Siraba Dembele se reface după ruptura de ligamente încrucişate, accidentare suferită în returul de tristă amintire din sferturile Ligii Campionilor, cu ŢSKA Moscova.

ADVERTISEMENT

Martine Smeets revine pe teren abia la primăvară!

Martine Smeets a suferit aceeaşi accidentare, în debutul campionatului, în confruntarea dintre CSM Bucureşti şi Gloria Bistriţa, scor 24-21. Extrema din Ţările de Jos va lipsi până în primăvară de pe parchet.

După un început dificil de sezon, Adi Vasile are încredere că jocul lui CSM Bucureşti se va îmbunătăţi odată cu trecerea timpului. Antrenorul a argumentat în mai multe rânduri că din vară, CSM este o echipă nouă şi este nevoie de timp ca relaţiile de joc dintre jucătoare să se cimenteze:

ADVERTISEMENT

Adi Vasile: “Este nevoie de timp şi este nevoie de multă muncă”

“Este doar o chestiune de timp. Avem o echipă nouă în care jucătoarele trebuie să se obişnuiască unele cu altele. Şi asta se rezolvă în timp.

După primele două meciuri de la Bistriţa (n.r. din Cupa României) toată lumea spunea atunci: «Wow! Ce echipă are CSM Bucureşti!».

Iar eu am spus la vremea respectivă că este doar începutul şi că mai avem mult de muncă. Şi ştiu că este nevoie de timp şi este nevoie de multă muncă”, a spus Adi Vasile în urmă cu câteva săptămâni.

  • 33 de ani are Barbara Lazovic
  • 19 puncte a adunat CSM Bucureşti în 8 etape

 

 

ADVERTISEMENT