Life

Vești proaste pentru tatăl lui Gabi Bădălău la cinci luni după ce a ieșit din arest. Ce se întâmplă acum cu Niculae Bădălău

Vești proaste pentru tatăl lui Gabi Bădălău. Ce s-a anunțat acum, la cinci luni după ce acesta a reușit să iasă din arest.
25.08.2023 | 09:36
Vesti proaste pentru tatal lui Gabi Badalau la cinci luni dupa ce a iesit din arest Ce se intampla acum cu Niculae Badalau
Vești proaste pentru tatăl lui Gabi Bădălău. Foto Captură Antena 3
ADVERTISEMENT

Vești proaste pentru tatăl lui Gabi Bădălău. Ce se întâmplă cu acesta la cinci luni de când a ieșit din arest.

Vești proaste pentru tatăl lui Gabi Bădălău

Tatăl lui Gabi Bădălău a ieșit din arest acum cinci luni dar veștile nu sunt deloc bune pentru afacerist. El a avut un nou termen de judecată ieri, iar acestuia i-a fost prelungit controlul judiciar.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a sperat că va scăpa de această măsură în următoarea perioadă dar iată veștile nu sunt unele deloc bune. Aceeași măsură a fost prelungită și pentru complicea sa, Elena Matache.

”În temeiul art. 348 alin 2 Cpp cu referire la art. 207 alin 7 Cpp, constată legalitatea şi temeinicia măsurii preventive a controlului judiciar față de intimaţii-inculpaţi Bădălău Niculae şi Matache Elena. În temeiul art. 207 alin 4 Cpp menţine măsura preventivă a controlului judiciar faţă de intimaţii-inculpaţi Bădălău Niculae şi Matache Elena.

ADVERTISEMENT

În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă. Pronunțată prin punerea la dispozi?ia inculpaţilor şi a procurorului prin mijlocirea grefei instanţei, azi, 23.08.2023”, se arată pe Portalul Instanțelor de Judecată, conform Spynews.

De ce este acuzat Niculae Bădălău

Aceeași măsură a fost stabilită și în cazul lui Gabi Bădălău. Acesta a încercat de mai multe ori să scape de controlul judiciar dar nu a reușit până acum. Astfel că nu poate să părăsească țara.

ADVERTISEMENT

Nicolae Bădălău a fost reținut de Direcția Națională Anticorupție în luna noiembrie a anului trecut acesta a fost acuzat de dare de mită și trafic de influență.

Nicolae Bădălău a fost eliberat în luna martie din arestul preventiv și este judecat în libertate. Acesta este acuzat că a oferit mită de 170000 de euro pentru un primar din Giurgiu pentru a i se acorda unele contracte de lucrări publice.

ADVERTISEMENT

Fapta a fost comisă în timp ce Nicolae Bădălău era consilier în cadrul Curții de Conturi şi vicepreşedinte al Autorităţii de Audit.

ADVERTISEMENT
Tags: