Life

Vești triste despre văduva lui Valentin Uritescu: “Nu mă simt prea bine”

Văduva lui Valentin Uritescu, momente grele. Prin ce trece, la aproape un an de când îndrăgitul actor s-a stins din viață.
30.04.2023 | 09:45
Vesti triste despre vaduva lui Valentin Uritescu Nu ma simt prea bine
Prin ce trece Valeria Uritescu, văduva lui Valentin Uritescu. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Văduva lui Valentin Uritescu trece prin momente grele, la aproape un an de la moartea actorului. Valeria Uritescu nici nu poate dormi noaptea. Mai mult, aceasta îl visează destul de des pe cel cu care a fost căsătorită zeci de ani.

Vești triste despre văduva lui Valentin Uritescu. Prin ce trece Valeria Uritescu

Anul trecut, în luna iulie, Valentin Uritescu s-a stins din viață la vârsta de 81 de ani. Încă de la 33 de ani, actorul suferea de sindrom extrapiramidal, asemănător cu boala Parkinson, iar problemele de sănătate l-au răpus, în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

Actorul a lăsat în urmă o soție, dar și  un fiu, Bogdan, care are și el, la rândul său, o pasiune pentru actorie și regie, dar și pentru cascadorie. Văduva actorului nu se simte bine și îl visează destul de des pe cel care i-a fost soț timp de cinci decenii. În plus, se confruntă cu insomnii destul de des.

“Nu mă simt prea bine, mă simt așa cum mă simt, doar eu și inima mea știe. Îl visez destul de des pe Valentin. Până acum l-am visat de zeci de ori. De obicei îmi apare în vis din perioadă când era el tânăr și nu se uită la nimeni. Cred că din cauză că este acolo unde e.

ADVERTISEMENT

Nu mai este pe Pământ și de asta el nu se uită la noi. În ultima perioadă am și insomnii. Nu pot dormi deloc noaptea. De exemplu astăzi m-am culcat la 08.00 dimineața”, a declarat Valeria Uritescu pentru click.ro.

Cum a rezistat căsnicia dintre Valentin Uritescu și soția lui

Valentin Uritescu și soția sa au fost împreună mai bine de cinci decenii, cu toate că actorul nu i-a fost întotdeauna fidel. Cu ceva timp în urmă, acesta chiar a declarat că între el și partenera sa de viață nu a existat pasiune.

ADVERTISEMENT

“Între mine şi soţia mea n-a existat pasiune. Pasiune a fost ceea ce am simţit pentru cele trei femei picate ca un trăsnet, ca un cutremur devastator asupra mea, fără să doresc asta, în timp ce-mi adoram soţia.

Cum cea mai mare parte a oamenilor nu pot înţelege asta, nu mă mai chinuiesc să explic”, a explicat Valentin Uritescu, în urmă cu câțiva ani.

ADVERTISEMENT

De-a lungul carierei sale, Valentin Uritescu a jucat în peste 5o de filme și piese de teatru. A jucat în serialul TV “Lumini și umbre”, de Andrei Blaier, unde a interpretat rolul Sergentului Șaptefrați. Personajul a fost continuat în “Noi, cei din linia întâi”, în regia lui Sergiu Nicolaescu.

A mai jucat, de asemenea, rolul lui Vasile în “Concurs”, în regia lui Dan Pița, dar și pe Dr. Marcu în filmul “Cel mai iubit dintre pământeni”, în regia lui Şerban Marinescu.

ADVERTISEMENT
Tags: