News

“Vi s-a oferit vreodată mită?” Horia Ivanovici, întrebare tăioasă pentru primarul Robert Negoiţă

Primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, a fost întrebat de Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA dacă i-a fost oferită vreodată mită.
25.12.2023 | 13:29
Vi sa oferit vreodata mita Horia Ivanovici intrebare taioasa pentru primarul Robert Negoita
Robert Negoiţă admite că au existat situaţii delicate, chiar penibile, în cei peste 11 ani de când este primar al sectorului 3 Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Invitat la ediția specială a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, prezentată de Horia Ivanovici, primarul Sectorului 3 din București, Robert Negoiță, a fost „supus” unei serii de întrebări incomode.

Robert Negoiță admite că au existat aluzii din partea unor persoane

Edilul a răspuns, probabil, la una dintre curiozitățile principale pe care le au bucureștenii. „Vi s-a oferit vreodată mită?”, aceasta a fost întrebarea adresată de moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

După ce l-a atenționat că urmează o întrebare grea, Horia Ivanovici, l-a chestionat pe Robert Negoiță cu privire la ocaziile care s-ar fi ivit, de-a lungul timpului, de a primi mită. Surprinzător, primarul Sectorului 3 a spus că nu i s-a oferit niciodată mită, în adevăratul sens al cuvântului

Însă, a precizat că au existat aluzii din partea unor persoane. Moderatorul emisiunii nu s-a mulțumit cu răspunsul primit, insistând: „Dar, chiar vreți să vă cred că nu? Eu nuanțez foarte bine (n.r. întrebarea). (…) Am pus întrebarea foarte corect. Dați-mi răspunsul corect!”.

ADVERTISEMENT

Primarul Robert Negoiță a mărturisit că au existat situații în care, de exemplu, cineva i-a oferit o sticlă de băutură, drept cadou de Crăciun. Însă, a menționat nu știe dacă acest gest poate fi considerat mită.

„Este foarte generalist. E greu de răspuns la ea (n.r. întrebare). Situații delicate, ca să nu zic penibile, am avut, și nu puține. De exemplu, situația penibilă e următoarea: cineva vine la tine și știi că are nevoie de tine, și-ți aduce, de Crăciun, o sticlă de băutură scumpă. Orice ai face în această situație e prost”, a declarat Robert Negoiță.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să fii foarte dezorientat în viață să încerci chestia asta cu Robert Negoiță”

Horia Ivanovici, prezentatorul emisiunii, l-a pus pe edil să își imagineze că ar fi supus unui test la detectorul de minciuni și i s-ar adresa această întrebare. În acest context, Robert Negoiță a răspuns, fără să stea pe gânduri, „nu”.

„Nu ați primit niciodată? Nu vi s-a oferit mită? Mită cu adevărat, bani sau alte foloase? Nu sticle de whisky? Hai să fim serioși, nu?”, au fost întrebările lui Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

„Răspunsul final, privindu-vă în ochi, este nu. Dar, este nu pentru că trebuie să fii foarte dezorientat în viață să încerci chestia asta cu Robert Negoiță”, a conchis primarul Sectorului 3.

Horia Ivanovici, INTERVIU FARA MENAJAMENTE cu Robert Negoiță: “ADUCETI DETECTORUL DE MINCIUNI AICI!”

Fanatik Editie Speciala - Horia Ivanovici si Robert Negoita

 

 

ADVERTISEMENT