Life

Vica Blochina, umilită după datoriile la administrație: „Cum îți permiți să plătești cafea la Mykonos, plătești și întreținerea”

Vica Blochina, umilită după datoriile la administrație. Fosta iubită a lui Pițurcă a spus că a fost atacată când a încercat să rezolve problema.
01.11.2022 | 08:32
Vica Blochina umilita dupa datoriile la administratie Cum iti permiti sa platesti cafea la Mykonos platesti si intretinerea
Vica Blochina, umilită după datoriile la administrație. Ce i s-a spus vedetei. Foto Captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Vica Blochina este foarte supărată din cauza problemelor cu administrația blocului în care locuiește. Fosta balerină a povestit prin ce a trecut și cum a fost umilită.

Vica Blochina, umilită după datoriile la administrație. Ce i s-a spus vedetei

Vica Blochina a mărturisit că este foarte supărată din cauza problemelor cu administrația blocului unde locuiește, care durează deja de ani buni de zile.

ADVERTISEMENT

Vedeta a ajuns la o sumă enormă de plată a restanțelor, anume de 10.000 de euro.

Când vedeta a mers la cei care se ocupă de imobil pentru a discuta situația și a încerca să îi convingă pe administratori să plătească în rate, aceasta a spus că a fost umilită.

Astfel, Vica Blochina a acuzat-o pe una dintre femeile de acolo că i-a vorbit în timp ce mânca shaorma și i-a spus că ar trebui să își permită să plătească și întreținerea la fel cum plătește vacanțele foarte scumpe.

ADVERTISEMENT

”Eu ani de zile m-am dus și le-am zis să ne înțelegem, să oprească penalitățile, să mă lase să plătesc în rate. O chestie e să plătești pe lună 1000 de euro și alta e să plătești 10.000.

M-am dus acolo și erau două doamne, una mânca o shaorma și s-a uitat la mine și mi-a zis cu gura plină: Cum îți permiți să plătești cafea la Mykonos, plătești și întreținerea.

ADVERTISEMENT

Gândește-te că din 2007 și până în 2022 administrația a avut un salariu de la mine foarte mare. Eu m-am dorit tot timpul să le plătesc”, a spus Vica Blochina pentru Spynews.

Vica Blochina acuză administrația de furt

De asemenea, Vica Blochina i-a acuzat pe administratori că au intrat cu forța în boxa pe care o deține în imobilul respectiv și i-au furat toate lucrurile de acolo, de la cauciucurile de mașină, la mobilă, parchet și unele lucruri personale.

ADVERTISEMENT

Fosta iubită a lui Victor Pițurcă a mărturisit că a făcut plângere penală și acum așteaptă să se finalizeze procesul și are de gând să își facă dreptate cu toate dovezile pe care le deține.

”Mi-au luat mobila, parchet, lucrurile mele personale, cauciurile de la mașină. S-au dus în boxă și mi-au luat tot. Ei au zis că ne-a anunțat că venea ISU și nu știu ce, dar nu m-au anunțat”, a mai spus ea pentru sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT