Life

Vica Blochina, un nou atac la adresa Oanei Roman. Ce spune vedeta despre motivul real al despărțirii de Marius Elisei: „ L-a lovit, l-a făcut în toate felurile”

Vica Blochina, atac fără precedent la adresa Oanei Roman. Nici Marius Elisei nu a scăpat și a fost luat în vizor de vedetă.
04.12.2023 | 17:33
Vica Blochina un nou atac la adresa Oanei Roman Ce spune vedeta despre motivul real al despartirii de Marius Elisei  La lovit la facut in toate felurile
Vica Blochina, nou atac la adresa Oanei Roman. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Continuă scanadul dintre Vica Blochina și Oana Roman. Blondina a dezvăluit care au fost, de fapt, motivele care au dus la destrămărea căsniciei fiicei fostului premier. Marius Elisei ar fi fost umilit adesea în relație.

Vica Blochina, atac dur la adresa Oanei Roman și al lui Marius Elisei

Oana Roman duce un război pe mai multe fronturi de la despărțirea de Marius Elisei. Pe de o parte, vedeta îi reproșează fostului soț că nu-și face datoria de părinte și că nu este suficient de implicat în viața fiicei lor.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, trebuie să facă față și acuzațiilor pe care Vica Blochina, cândva buna ei prietenă, i le aduce. Blondina nu vrea să îngroape securea războiului și a făcut noi dezvăluiri din căsnicia fiicei fostului premier.

Recent, spunea că Oana Roman își editează fotografiile pe care le publică în mediul online și își minte urmăritorii cu o imagine falsă, iar acum, Vica Blochina a susținut că aceasta și-ar fi pus fostul soț, de multe ori, în situații umilitoare.

ADVERTISEMENT

Blondina a povestit un episod căreia spune că i-a fost martoră, susținând vorbele lui Marius Elisei. În urmă cu câteva săptămâni, bărbatul susținea că Oana Roman este supărată, de fapt, „pentru că i-a plecat sluga de acasă”. 

„L-a lovit”

Astfel că, Vica Blochina a povestit că, în timp ce se jucau un joc de societate, Oana Roman s-ar fi supărat că partenerul său a consumat două pahare de vin și l-ar fi pedepsit aspru: cu câteva palme.

ADVERTISEMENT

„Marius Elisei a suportat cât a suportat, apoi a fugit definitiv. A găsit una bună şi aia a fost, Slavă Domnului! Şi-a dat seama că e greu cu balaurul. Jucam cărţi la ei acasă şi omul băuse două guri de vin, s-a ridicat de pe scaun Oana şi i-a dat trei palme peste cap.

Eram eu, ei doi şi încă un cuplu la masă, jucam canastă, Marius făcea grătar, omul chiar nu era beat sau ceva. Zici că era sluga ei, efectiv s-a ridicat de pe scaun şi l-a lovit! L-a înjurat, l-a făcut în toate felurile. Noi am plecat acasă după acest episod de ruşine”, a declarat Vica Blochina pentru playtech.ro. 

ADVERTISEMENT

În plus, blondina a subliniat că, în acest moment, Oana Roman nu mai are prieteni adevărați și că mulți o vorbesc pe la spate. „Ea a început să vorbească urât după ce am scris că ea e grasă şi îşi retuşează pozele.

Eu nu am nimic de ascuns, de ce să mint? Tu ştii câte mesaje primesc de la oameni despre ea? Câţi au râs de ea… Inclusiv dintre prietenii ei. Ea nu are prieteni adevăraţi, nu a păstrat nimeni prietenia oamenilor. Nimeni nu îi ia apărarea, ea nu ştia să păstreze oamenii aproape. Toată lumea trebuie să facă ce vrea ea, altfel nu se poate”, a adăugat Vica Blochina.

ADVERTISEMENT
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
10.000.000 € pentru Mircea Lucescu! Nu a stat pe gânduri și a luat...
10.000.000 € pentru Mircea Lucescu! Nu a stat pe gânduri și a luat decizia imediat
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături...
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături cu carduri furate din spital
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
Cine lucrează cele mai multe ore pe săptămână în Europa
Cine lucrează cele mai multe ore pe săptămână în Europa
Schimbări majore la permise. Cine va fi obligat să îl reînnoiască la 2...
Schimbări majore la permise. Cine va fi obligat să îl reînnoiască la 2 ani
Doi candidați la primărie au fost împuşcaţi la câteva ore distanță în același...
Doi candidați la primărie au fost împuşcaţi la câteva ore distanță în același oraș din Mexic
Un lanț românesc de restaurante renunță la toți angajații străini. ”Trebuie învățați să...
Un lanț românesc de restaurante renunță la toți angajații străini. ”Trebuie învățați să se spele pe mâini, sunt un dezastru”
Toți românii trebuie să știe asta. Când vor intra pensiile recalculate. Anunțul făcut...
Toți românii trebuie să știe asta. Când vor intra pensiile recalculate. Anunțul făcut de Marcel Ciolacu
Recalcularea pensiilor. Guvernul a aprobat normele de aplicare ale legii
Recalcularea pensiilor. Guvernul a aprobat normele de aplicare ale legii
Oana Roman, mesaj pentru familia lui Pepe, după înmormântarea Mioarei Roman. 'Fără voi..'
Oana Roman, mesaj pentru familia lui Pepe, după înmormântarea Mioarei Roman. 'Fără voi..'
Răzvan Fodor, DEVASTAT de SEPARAREA de Irina Fodor. Ce mesaj i-a transmis în...
Răzvan Fodor, DEVASTAT de SEPARAREA de Irina Fodor. Ce mesaj i-a transmis în momentul despărţirii FOTO
Operațiunea a 8-a casă. Iohannis trebuia aruncat la coșul istoriei, nu propus la...
Operațiunea a 8-a casă. Iohannis trebuia aruncat la coșul istoriei, nu propus la NATO
Ce este „Privilegiul Doamnelor”, tradiția care se respectă doar pe 29 februarie 2024....
Ce este „Privilegiul Doamnelor”, tradiția care se respectă doar pe 29 februarie 2024. Femeile profită de legendă atunci când e an bisect