Life

Vica Blochina, acuzații dure la adresa Oanei Roman: ”Ce escrocherie”

Vica Blochina lansează acuzații dure la adresa Oanei Roman. Aceasta o acuză pe vedetă de ”escrocherie”, având în vedere postările sale recente.
26.11.2023 | 22:45
Vica Blochina acuzatii dure la adresa Oanei Roman Ce escrocherie
Vica Blochina, acuzații dure la adresa Oanei Roman. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vica Blochina lansează acuzații dure la adresa Oanei Roman. Totul a pornit de la o postare a vedetei, care a generat mari controverse. Despre ce este vorba și de ce blondina a menționat cuvântul ”escrocherie”?

Vica Blochina, acuzații dure la adresa Oanei Roman

Vica Blochina și Oana Roman au fost bune prietene la un moment dat. Mergeau și în vacanțe împreună, însă între timp, o ruptură definitivă s-a produs. Iar de-a lungul timpului au tot existat atacuri reciproce.

ADVERTISEMENT

De această dată însă, Vica Blochina a fost deranjată de ce a putut să vadă. Oana Roman a publicat o imagine pe internet în care face reclamă la un ceai de slăbit. Fosta ei bună prietenă spune însă că aceasta nu este atât de slabă în realitate.

Mai mult de atât, Vica Blochina spune că poza a fost editată extrem de mult, iar totul este doar o ”escrocherie”. Mai exact, urmăritorii ei sunt păcăliți să cumpere un produs din cauza unui astfel de trucaj.

ADVERTISEMENT

„Doamne, ce escrocherie! Refuz să cred că Oana prelucrează aceste poze. Mă întreb dacă chiar a văzut aceste postări. E mai slabă ca Raluca Bădulescu. Cine naiba mai crede vreodată în acest produs?  Cei care faceți asemenea trucaje… asta se numește ESCROCHERIE, duceți populația în EROARE. Păcăliți ca să vindeți.”, a declarat Vica Blochina, pe Instagram.

Răspunsul Oanei Roman

Oana Roman a avut și ea o replică. Fără a-i menționa însă numele blondinei, aceasta a spus că se aruncă anumite ”mizerii” la adresa ei, doar pentru ca anumite persoane să ajungă în atenția presei ”din nou”.

ADVERTISEMENT

„În România, dacă ești într-un con de umbră și vrei să apari pe prima pagină a ziarelor, spui o mizerie despre Oana Roman și ai găsit varianta sigură ca să fii din nou în atenția presei”, a fost o parte din replica postată de Oana Roman, pe Instagram.

Și nici această postare nu a rămas fără drept la replică. Vica Blochina a ținut să sublinieze faptul că ea nu făcut o postare răutăcioasă. Mai mult de atât, ea nu are nimic negativ de spus cu privire la ceaiul respectiv.

ADVERTISEMENT

Ea consideră că fiecare ceai în parte are beneficii pentru organism. Acesta ajută la eliminarea apei și nu numai. Importantă a fost însă metoda în care Oana Roman s-ar fi atașat. În opinia blondinei nu e nevoie de poze editate pentru a prezenta calitățile unui produs.

Totodată, Vica Blochina a mai dezvăluit că o mulțime de oameni ajung să creadă astfel de postări. Mai apoi, aceștia cheltuie anumite sume de bani, dar nu vor avea rezultatul la care s-ar fi așteptat din imagini.

„Se știe că ceaiul este un supliment foarte bun, care te ajută să elimini apa, și laxativ, dar, nu este doctor de bariatrie care îți taie sau pliază stomacul. Pe bune! Folosește aplicația dacă vrei, dar nu uita că nu sunt mii de oameni care chiar te cred și cumpără acest produs, adică ei cheltuie bani, nu primesc! Simți diferența?, a mai adăugat aceasta.

ADVERTISEMENT