Life

Oana Roman sare din nou la gâtul lui Marius Elisei. Ce a făcut de a enervat-o la culme: „Nu mai merită titulatura de părinte”

Fiica lui Petre Roman este foc și pară pe fostul ei soț, Marius Elisei, pe care îl acuză că-și neglijează fiica. Pe rețelele de socializare, Oana Roman a scris un mesaj dur la adresa bărbatului.
22.11.2023 | 07:42
Oana Roman sare din nou la gatul lui Marius Elisei Ce a facut de a enervato la culme Nu mai merita titulatura de parinte
Oana Roman sare din nou la gâtul lui Marius Elisei/ sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Oana Roman sare din nou la gâtul lui Marius Elisei. Deși s-au despărțit în urmă cu mai bine de un an, cei doi foști soți continuă să se șicaneze. Recent, vedeta a răbufnit din nou și le-a dezvăluit fanilor virtuali că fostul partener nu se interesează deloc de fiica lor, Isabela. Iată declarațiile șocante!

Oana Roman, din nou în conflict cu Marius Elisei

Oana Roman a răbufnit pe rețelele de socializare, acolo unde ține în permanență legătura cu fanii săi. Fiica lui Petre Roman nu a mai putut și a dezvăluit că Marius Elisei nu se implică deloc în creșterea fiicei sale, Isabela, drept urmare, bărbatul „nu merită titulatura de părinte”.

ADVERTISEMENT

După ce s-au separat definitiv, Oana Roman și Marius Elisei duc un război încetat. Cei doi își aruncă cuvinte grele ori de câte ori au ocazia, cu toate că Marius Elisei și-a refăcut viața alături de o altă femeie. De curând, vedeta a lansat noi acuzații la adresa lui.

Pe contul personal de Instagram, Oana Roman a explicat că Marius Elisei nu este un tată implicat în creșterea propriului copil, nici fizic, dar nici financiar. Vedeta s-a plâns că este nevoită să se descurce singură cu toate.

ADVERTISEMENT

Bărbatul nu se interesează de fiica lor

Aceasta nu l-a menajat deloc pe Marius Elisei, despre care a precizat că este un tată total absent în viața fiicei lor. Într-o postare la instastory, Oana a scris numai cuvinte dure la adresa bărbatului și a explicat ce situație a întâmpinat de curând.

„Isa are luni sau marți oră la psiholog și miercuri oră de pictură, ambele în oraș și ambele la ora 16:30. E groaznic să vin din Pipera în oraș și apoi acasă la orele astea. În lipsa totală de ajutor din partea unui părinte, care e ca și cum nu ar exista deloc…

ADVERTISEMENT

Și care NU se interesează și NU se implică absolut deloc în niciun fel în creșterea propriului copil. Și care NU mai merită titulatura de părinte, prefer să găsesc un șofer care să mă ajute cu drumurile astea că simt că mă lasă nervii în trafic”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Vedeta l-a adus în discuție și pe tatăl ei, Petre Roman

Vedeta a continuat seria postărilor șocante și a recunoscut că și ea s-a simțit ca un copil abandonat de unul dintre părinți. Ea a făcut referire la divorțul părinților ei, Mioara și Petre Roman, dar și la decizia fostului premier de a-și reface viața cu o femeie mult mai tânără decât el.

ADVERTISEMENT

„Bine, sunt alții care își părăsesc 4-5 copii, nu unul. Ar trebui să mulțumesc că eu am doar un copil de crescut, că sunt femei care au mai mulți. Trebuie să am grijă și de sufletele noastre, mai ales al Isei, pentru că ea nu are pe nimeni pe lume în afară de mine. La propriu. O să ziceți că sunt frustrată. Da, sunt! Pentru că nici un copil de pe lumea asta nu merită să fie abandonat de un părinte.

Nimeni și nimic nu trebuie să fie vreodată deasupra copilului tău. Eu am trăit asta și stiu cum e, știu cât de dureros e să vezi cum un părinte, deodată, dispare. N-am reușit și nu voi reuși niciodată să trec peste lipsa unui părinte. Și aveam 30 de ani când unul dintre părinți a hotărât că vrea să trăiască o viață din care eu să nu mai fac parte decât prea sporadic. Nu vă abandonați copiii! Nu merită asta nici un copil!”, a mai scris Oana Roman, pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT