News

„Victimele de coronavirus ar fi murit oricum în cursul anului, chiar dacă sună crud”. Mărturie dură a unui reputat medic

18.04.2020 | 07:51
Victimele de coronavirus ar fi murit oricum in cursul anului chiar daca suna crud Marturie dura a unui reputat medic
ADVERTISEMENT

„Victimele de coronavirus ar fi murit oricum în cursul anului, chiar dacă sună crud”. Aceasta este declarația dură făcută de Klaus Püschel, șeful Institutului de medicină criminalistică din cadrul Spitalului Universitar Eppendorf din Hamburg.

„Victimele de coronavirus ar fi murit oricum în cursul anului, chiar dacă sună crud”

Medicul legist nu a ezitat și a transmis că pandemia care a pus stăpânire pe întreaga lume ar fi mai puțin gravă decât afirmă doctorii, autoritățile sau specialiștii de pe glob.

ADVERTISEMENT

Prin natura profesiei, acesta a analizat numeroase victime ale pandemiei de coronavirus, cărora le-a făcut autopsia. Descoperirile făcute i-au schimbat opinia despre COVID-19.

Mărturie dură a unui reputat medic

Acesta a ajuns la concluzia că boala e „relativ nepericuloasă” și că, „oricât de crud ar suna, oricum persoanele respective ar fi murit în cursul acestui an”.

ADVERTISEMENT

Medicul legist nu s-a oprit aici și a ținut să precizeze că întreaga populație a Germaniei trebuie să revină cât mai curând la activitățile normale.

Klaus Püschel i-a trimis chiar și un mesaj cancelarului Angela Merkel în care o îndemna să recurgă la această măsură.

ADVERTISEMENT

Vă readucem aminte faptul că ultimele statistici arată nu mai puțin de 3.804 oameni morți pe teritoriul Germaniei din cauza pandemiei de coronavirus.

Între timp, un virusolog german, Hendrik Streeck a efectuat un studiu pentru a observa mai bine efectele pe care le are coronavirusul și modul în care oamenii pot lua acest temut virus.

ADVERTISEMENT

„Nu există niciun risc semnificativ să te infectezi atunci când mergi la cumpărături. Am luat mostre de pe clanțe, telefoane și toalete și nu am reușit să cultivăm virusul în laborator, pe baza acestor probe”, a fost concluzia medicului

 

 

ADVERTISEMENT