Sport

Victor Angelescu anunță primul transfer la Rapid: „Va veni zilele următoare!” Ce se întâmplă cu interdicția

Victor Angelescu a anunțat primul transfer la Rapid, dezvăluind și că Gicu Grozav va rămâne la Petrolul Ploiești în cele din urmă.
17.01.2023 | 21:35
Victor Angelescu anunta primul transfer la Rapid Va veni zilele urmatoare Ce se intampla cu interdictia
Victor Angelescu anunță primul transfer la Rapid. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Finanțatorul Rapidului a vorbit și despre situația lui Adrian Mutu, explicând că poate pleca de la club dacă i se va plăti clauza de reziliere.

Victor Angelescu anunță primul transfer la Rapid

Victor Angelescu a anunțat că Gicu Grozav nu va ajunge în cele din urmă la Rapid, dar că giuleștenii vor aduce în următoarele zile un atacant:

ADVERTISEMENT

„Nu ne-am înțeles cu Grozav! E o pistă închisă și atât! L-am dorit, ne place ca jucător și cam atât, nu știu ce aș putea să mai comentez.

Sperăm să realizăm primul transfer în zilele următoare. Pe parte ofensivă o să aducem un jucător. Nu a avut nicio legătură interdicția cu ce transferuri facem noi”.

ADVERTISEMENT

Interdicție la transferuri care va fi ridicată în perioada imediat următoare, după ce clubul giuleștean va achita datoria de 800.000 de euro către fostul jucător Daniel Paulista. „Suma se va plăti săptămâna asta. Banii îi avem, urmează plata”.

Pleacă Adi  Mutu la Salernitana? „N-am vorbit nimic cu Adi Mutu, am auzit doar din presă, nu știu dacă e real sau nu, am aflat din presă, nu am avut contact cu cineva de-acolo, nu cred că se pune problema plecării.

ADVERTISEMENT

Contractul e destul de clar al lui Adi Mutu, e o clauză de reziliere de ambele părți, dacă plătește cineva clauza, atunci poate să plece”, a mai spus Victor Angelescu, la TV DigiSport.

„Trebuie să câștigăm cu Sepsi!”

Victor Angelescu a continuat și a vorbit despre primul meci oficial al Rapidului din 2023, care va fi împotriva lui Sepsi, vorbind despre importanța victoriei, în vederea obținerii unui loc de play-off.

ADVERTISEMENT

„Din câte mi-a spus Adi, este mulțumit de echipă, dar noi trebuie să câștigăm cu Sepsi, e un meci important cu două echipe foarte bune și va fi o partidă grea.

Indiferent de ce se va întâmpla, cred că ambele vor ajunge în play-off, dar până nu avem numărul de puncte necesar, nu stăm liniștiți.

Din punctul meu de vedere, un antrenor trebuie să aibă licențe pentru a putea antrena în primele ligi din România! Consider că este corect să fie așa, dar nu vreau să fac multe comentarii pe acest subiect”, a mai spus Victor Angelescu.

ADVERTISEMENT