Sport

Rapid rămâne fără Adrian Mutu?! Anunțul lui Victor Angelescu: „De asta există clauze”

Rapid ar putea rămâne fără antrenor, după ce Adrian Mutu ar fi dorit în Serie A la Salernitana. Victor Angelescu e însă ferm.
17.01.2023 | 14:10
Rapid ramane fara Adrian Mutu Anuntul lui Victor Angelescu De asta exista clauze
Patronii Rapidului îl susțin necondiționat pe Adrian Mutu după ce i s-a cerut demisia. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Presa din Italia a anunțat că Adrian Mutu este principalul favorit să o preia pe Salernitana, însă Victor Angelescu îi liniștește pe suporterii Rapidului.

Victor Angelescu, mesaj clar în privința plecării lui Mutu de la Rapid: „Nu cred că există nicio temere”

Patronul Rapidului exclude posibilitatea ca Adrian Mutu să plece de la Rapid în această iarnă: „Nu, nu cred că există nicio temere. Am avut discuții cu el legate de Rapid, de transferuri, de meci, în niciun caz de vreun alt club”.

ADVERTISEMENT

Ba, mai mult, anunță că Salernitana va trebui să plătească pentru „transferul” lui Adi Mutu: „Are clauză de reziliere, nu știu ce înseamnă considerabil, probabil că un club din Serie A poate să o plătească. În momentul de față cred că și noi și Adi gândim la fel, viitorul lui e aici”, a declarat Victor Angelescu la ProArena.

Victor Angelescu nu crede că Adrian Mutu va pleca prea curând de la Rapid: „Avem pe următorii 2-3 ani un plan foarte bine stabilit”

Victor Angelescu e convins că nu a venit încă momentul pentru Mutu să revină în Italia, mai ales că s-a creat o strategie în jurul lui în Giulești: „În momentul în care intri pe un drum și avem pe următorii 2-3 ani un plan foarte bine stabilit, eu cred că e o siguranță pentru el și pasul corect la momentul acesta, în carieră, pentru Adi”.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, e de părere că acesta este următorul pas al antrenorului Mutu„Sunt convins că va ajunge în Serie A, fără nicio problemă. Dar cred că trebuie să facă pașii corecți, cred că și el știe. Asta dacă a scris presa din Italia, nu înseamnă 100% că e și adevărat”.

Singurul scenariu prin care Mutu poate ajunge antrenor la Salernitana: „E foarte simplu să se rezolve”

Angelescu a subliniat din nou că Salernitana va fi nevoită să achite o clauză de reziliere dacă și-l dorește pe Adrian Mutu cu adevărat:

ADVERTISEMENT

„Când e vorba de o clauză de reziliere, dacă va fi interes și există cu adevărat, e foarte simplu să se rezolve, se plătește clauza și poate pleca. De asta există clauze”, a concluzionat omul de afaceri pentru sursa citată.

Adrian Mutu, dorit cu insistență la Salernitatana de patronul Danilo Iervolino

Cei de la goal.com au anunțat că Danilo Iervolino este cel care vrea să îl aducă pe Adrian Mutu la Salernitana: „Fost atacant al Parmei, Fiorentinei și Juventus, Adrian Mutu este favorită să o preia pe Salernitana. El antrenează în prezent Rapid București, care este pe locul patru în campionatul din România, la șapte puncte de liderul Farul Constanța”.

ADVERTISEMENT

Mutu se află pe o listă selectă de antrenori din care se va alege înlocuitorul lui Davide Nicola: În cazul în care Mutu nu va putea fi adus, celelalte nume aflate pe lista conducerii de la Salernitana sunt Walter Mazzarri, Eusebio Di Francesco și Leonardo Semplici, toți trei fără contract la acest moment”, au scris jurnaliștii.

ADVERTISEMENT