Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Victor Angelescu, despre situația lui Bergodi la Rapid. Ce se întâmplă după 1-2 cu Voluntari

Bergodi simte presiunea din Giulești după un start modest de sezon. Acționarul Rapidului, Victor Angelescu, are așteptări mari de la echipă și speră să vadă un plus de valoare în meciurile ce urmează.
08.08.2023 | 12:59
Victor Angelescu despre situatia lui Bergodi la Rapid Ce se intampla dupa 12 cu Voluntari
Bergodi, OUT Cata RABDARE va avea GALERIA Rapidului. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Victor Angelescu așteaptă o reacție în teren din partea trupei lui Bergodi. Rapid are 5 puncte după primele 4 etape, iar fanii sunt cu ochii pe echipa din Giulești. Înfrângerea cu Voluntari, 2-1 a agitat spiritele în tabăra rapidistă care are ca obiectiv podiumul la finalul sezonului.

Galeria, nemulțumită după Voluntari – Rapid 2-1

“Galeria cred că va avea răbdare. A susținut echipa necondiționat, dar jucătorii trebuie să își dea seama că trebuie să arate mai mult. Avem cei mai frumoși suporteri, dar nu se poate să trăim din suporteri 50%. Sunt fantastici și jucătorii trebuie să se ridice la nivelul lor”, a declarat Victor Angelescu.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 58 de ani, Cristiano Bergodi este la a 2-a experiență ca antrenor al Rapidului. Italianul vine după un sezon și jumătate petrecut la Sepsi, acolo unde a reușit să construiască o echipă competitivă. Voluntari, FCSB și U Craiova sunt alte 3 echipe din CV-ul lui Bergodi.

Rapid, activă pe piața de transferuri

Formația din Giulești s-a întărit pe plan ofensiv în acest sezon și nu dă semne de incetinire. După venirile lui Cîrjan și Petrila, Rapid l-a transferat și pe Albion Rrahmani. Originar din Kosovo, Rrahmani este un atacant de 1.87 înățime care lovește bine mingea cu ambele picioare.

ADVERTISEMENT

“Galeria a fost la înălțime și trebuie și noi să fim, avem alte obiective. Cîrjan s-a adaptat, e un jucător care se pregătește foarte bine, o să vedem, sperăm să aibă cât mai multe reușite. Posibil să mai aducem un jucător. dar după aducerea lui Rrahmani stam destul de bine”, a delcarat Angelescu.

Din punct de vedere financiar, Rapid și-a găsit echilibrul. După ce Șucu a preluat destinul echipei, sponsorii au început să se apropie de echipa giuleșteană. Cu nume sonore în componență. trupa lui Bergodi se gândește la viitoare întăriri.

ADVERTISEMENT

“Dacă va mai fi o oportunitate o să-l aducem. Nu pot să vă spun pe ce poziție. Ca bani, salarii stabilitate, totul e ok, mereu a fost ok. E adevărat că Petrom și Altex sunt sponsorii noștri. Nu știu să vă zic exact sume dacă vor fi mărite sau nu, dar dacă da, va fi un plus pentru noi”, a declarat Victor Angelescu pentru FANATIK SUPERLIGA.

Rapid ocupă locul 8 în Liga 1 după 4 etape, cu 5 puncte adunate. O victorie, două egaluri și o înfrângere este bilanțul giuleștenilor. În acest moment, alb-vișinii sunt la 7 puncte de liderul FCSB, care are 4 victorii din 4 posibile și doar 2 goluri primite.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE luni, marți și vineri EXCLUSIV pe FANATIK.RO. Premiera are loc în aceeași zi, de la ora 17:30 pe canalul de Youtube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

 

Probleme pentru Bergodi

 

ADVERTISEMENT